Rikke Jung Larsen
SPONSORERET indhold

Kan du klare 21 dage uden sukker? Vi har testet

Rikke Jung Larsen spiser slik og søde sager hver dag, men vil gerne moderere sit forbrug. Hun tester derfor 21 dages sukkerdetox for at se, om det kan lykkedes.

Af:: Susanne Knutzen Foto: Klaus Rudbæk
07. jan. 2020 | Sundhed | Fit living

Rikke Jung Larsen spiser sødt flere gange i løbet af dagen, og det er blevet en dårlig vane, hvor hun spiser det, bare fordi det er der. Og hun er desværre ikke typen, der bliver mæt af to stykker mørk
chokolade. 

"Jeg har ikke ambitioner om at undvære sukker fuldstændig, jeg vil bare gerne moderere mit forbrug. Jeg tror på, at du skal spise det, du har lyst til i passende mængder, men jeg vil gerne ud af min vane med at spise sødt, bare fordi det er tilgængeligt," siger Rikke Jung Larsen.

Derfor har Rikke Jung Larsen sagt ja til at teste 21 dage uden sukker. Under hele forløbet er hun blevet hjulpet og guidet af ernæringsekspert Gitte Laub Hansen, der har en ph.d i human ernæring. 

I denne podcast fra Fit Living kan du høre, hvordan det gik Rikke i de 21 dage uden sukker, samt få gode råd og tips fra Gitte Laub Hansen, for hvordan kommer du bedst i gang med en sukkerdetox, og hvordan undgår man de mange daglige fristelser?

Er du klar på at prøve en sukkerdetox? Lyt med her og bliv klogere.

Hør podcasten her

Anbefalet til dig