Indholdet i goodiebag yogaevent
SPONSORERET indhold

Nyt i år: Særlig goodiebag til Yin Yoga deltagere

I 2023 bliver der til ALT for damernes Kvindeløb endnu en gang mulighed for at deltage i én times afstressende Yin Yoga undervisning under åben himmel - efterfulgt af skøn morgenmad. Og som noget helt nyt i år tilføjer vi lidt ekstra forkælelse til deltagerne: En helt særlig goodiebag!

10. feb. 2023 | Sundhed

I samarbejde med REMA 1000 afholder ALT for damerne endnu en omgang skøn yogaundervisning i forbindelse med sommerens hyggeligste kvindeløb.

Arrangementet foregår på løbspladserne i København og Aarhus, men du behøver ikke være tilmeldt kvindeløbet for at være med.

Til yogaarrangementet vil Yin Yoga specialist, Kristine Marie Rost, guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. Og som noget helt særligt i år, kan alle deltagere se frem til en eksklusiv goodiebag med særligt udvalgte produkter.

Vi har samlet alle de ting, man kan glæde sig til lige her:

Forfriskende snack fra RAWBITE

imagevmm95.png

RAWBITE er en økologisk dansk produceret frugt- og nøddebar lavet af 100% rene ingredienser uden tilsat sukker (udover naturligt forekommende sukkerarter fra eksempelvis frugt).

Alle RAWBITE barer er veganske, glutenfrie, laktosefrie samt indeholder masser af fibre. FRISK! Så enkelt kan man beskrive Lime RAWBITE, der, udover tørret frugt og nødder, indeholder lime, ingefær og et snert af chili.

Den er så forfriskende lækker, at vi næsten vil love dig, at du allerede er fan, når du får den i goodiebaggen.

Prisvindende lækkerier fra Derma

derma square.jpg

Derma Eco Body oil er en nærende og blødgørende kropsolie med E-vitamin 
og økologisk jojoba-, mandel- og abrikoskerneolie, der trænger lynhurtigt ind uden at fedte. 
Den er certificeret både økologisk, vegansk samt allergi- og miljømærket. 0% parfume.

Vinder af Best Body Care ved Nordic Natural Beauty Awards 2022. 

Udover denne, kan du glæde dig til at prøve Dermas Eco Anti-age Serum, der er en effektiv anti-age fugtbombe med E-vitamin og hyaluronsyre, der giver spændstighed og udglatter fine linjer.

Serummet trænger hurtigt ind uden at fedte og efterlader huden fløjlsblød, smidig og velplejet.

Den er certificeret både økologisk, vegansk samt allergi- og miljømærket. 0% parfume.

Du får også fingrene i Dermas Eco Anti-age Cream, der er en effektiv anti-age creme med E-vitamin og hyaluronsyre, der giver fylde og elasticitet og udglatter fine linjer. Cremen trænger hurtigt ind uden at fedte og efterlader huden fløjlsblød, smidig og velplejet. Den er certificeret både økologisk, vegansk samt allergi- og miljømærket. 0% parfume.

Sidst, men ikke mindst, kan du også prøve Dermas After Sun Sorbet, der er en plejende aftersun med en dejlig svalende og fugtgivende effekt på huden. Den indeholder aloe vera, sheabutter og glycerin, der fugter, plejer og blødgør. Den er både allergi- og miljømærket samt certificeret vegansk. 0% parfume.

Fugtgivende mist fra Lucia Care

lucia square.jpg

Glæd dig til Lucia Cares Deep Hydrating Mist and Light Serum, der genopfrisker din hud på et øjeblik og forsegler fugt i huden.

Den indeholder antiinflammatorisk morgenfrue, fugtbevarende aloe vera samt hyaluronsyre, som binder fugt dybt i huden. 

Brug misten morgen og aften som en mild fugtgiver på ren hud, før din ansigtscreme eller olie. Den skænker dig morgen dugdråber hele dagen, når du har brug for et boost af fugt eller energi.

Silkeblød Shower Foam fra Rituals

2a58d23804b93e44ef8bc62399f13a6f9551118c.jpg

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum.

God smag med PUKKA

Envíame una pregunta para mi próximo vídeo (3).png

Glæd dig til to skønne varianter fra anerkendte Pukka.

Den ene er Pukkas økologiske Breathe In te, der er et frisk pust og den perfekte følgesvend, når sanserne og vejrtrækningen skal vækkes. Den forfriskende mynte og kølige eukalyptus, den varmende fornemmelse af ingefær og blid, sødmefuld honning er en skøn oplevelse – både som te eller et klassisk dampbad til ansigtet.

Den anden variant er Pukkas Joy, hvor smagen er let og sødmefuld med en udsøgt kombination af opløftende citrusduftende urter og en varm glød fra appelsin. Topnoten af lavendel og rose sætter det gode humør for resten af dagen.

Anbefalet til dig