TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

ALT for damernes Kvindeløb
Foto: Klaus Rudbæk Se hvad din goodiebag indeholder her.

Se hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Kvindeløb 2018

Du kan godt glæde dig til at åbne det fine net.

Sponsorerne har igen valgt at forkæle jer seje walkere og løbere med lidt ekstra godt til årets ALT for damernes Kvindeløb. Jeres goodiebag bugner derfor af lækre produkter, nye opskrifter og store rabatter.

Bootzt.com

Igen i år er Boozt.com hovedsponsor til Kvindeløb, og du finder en værdikupon på 20 % til køb i deres webshop. Skynd dig at benytte dig af det super tilbud inden den 30. juni.

Sanex

Sanex Deodoranter indeholder Active Bio-Response™, der modarbejder de bakterier, der forårsager lugt, og samtidig respekterer din huds naturlige bakterieflora for at holde huden beskyttet og sund.
Sanex Zero% er parfumefri - de øvrige indeholder en mild, ikke-allergen parfume. Glæd dig til at få én af varianterne i din goodiebag.

Rose

ROSE er gode danske, konventionelle, velfærds- og økokyllinger med masser af omtanke, smag og protein. De har altid lækre opskrifter på dejligdanskkylling.dk, og med krydderiblandingen i din goodiebag bliver det dejlig nemt f.eks. at lave lækre wraps med kylling.

V6

V6 tager vare på dine tænder, så du kan fokusere på de ting, der betyder noget for dig. Du finder den nye V6 med smag af jordbær og mint i årets goodiebag.

Marabou

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en fantastisk nyhed – Marabou Premium Økologisk chokolade. Den findes i to varianter - 70% og Sea Salt, og er det perfekte tilbehør til en god kop kaffe. 

 

Knorr

Knorr Veggie Snack er et nyt, sundt snack-produkt. Det er 100% vegetarisk, en kilde til protein og fibre, og er klar på kun 5 minutter. Du får en af varianterne med dig hjem.

Royal Greenland

Diskobugten, som ligger ved den UNESCO verdensarvsbeskyttede isfjord ved byen Ilulissat i Grønland, er hjem for rejer af meget høj kvalitet. Rejerne i og omkring Diskobugten vokser ekstremt langsomt i det iskolde vand og er derfor typisk seks til syv år gamle, inden de er fuldt udvoksede. Royal Greenland har udviklet en super flot opskriftsbog med masser af inspiration til fiske- og skaldyrsretter.

Tena

Løbe, hoppe og grine - det som er dejligt og nemt for mange, er svært for en del. I årets goodiebag får du mulighed for at prøve TENA Lady's trusseindlæg til urinlækage, som både beskytter mod lugt og fugt.

Weleda

Den prisvindende Skin Food fra Weleda er en helt naturlig, økologisk og næringsholdig all round creme, som plejer og blødgør tør hud. Den indeholder beroligende mandelolie, plejende morgenfrue, solsikkeolie, som styrker huden og rosmarin, der er fyldt med antioxidanter. Skin Food kan bruges på alt lige fra tørre hudpletter, læber, fødder og neglebånd til primer under makeup eller til sommerbenene.

Daydose

Active DayDose har udviklet en unik kombination af 13 vitaminer, 10 mineraler og essentielle næringsstoffer og samlet dem i ét komplet kosttilskud. DayDose er inddelt i dagsdoseringer, som gør det let for dig at huske dit daglige tilskud. Du får en ugeration med i din goodiebag, samt en rabatkode som giver 50% rabat på de to første måneder i et abonnement.

Derma

Derma Selvbrunerlotion giver huden en naturlig, smuk solbrun farve. Lotionen er nem at fordele og påføre, så du opnår et flot, ensartet resultat. Den indeholder fugtgivende mandelolie, sheabutter og glycerin, og din hud efterlades blød, smidig og velplejet. Selvbruneren er velegnet til både krop og ansigt. Derma Selvbrunerlotion er Svanemærket og AllergyCertified og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. 

Colgate

Colgate Maximum Protection Caries tandpasta indeholder Sugar Acid Neutralizer teknologi, som målrettet bekæmper skadelige sukkersyrer i plak – hovedårsagen til huller i tænderne.

Spies

Vil du gerne holde formen ved lige i ferien, eller måske endda opnå nye mål, mens du nyder det søde ferieliv med sol og strand? Spies tilbyder masser af aktive feriemuligheder til gode priser. Vælg blandt det store udbud af bl.a. yogarejser, cykelrejser, vandrerejser og training camps. Spies giver dig en praktisk toilettaske til din næste rejse.

Earth Control

Earth Control® er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugter fra hele verden. Nyd dem som naturlig topping til salat, på morgenmad eller som snack lige ud af posen.

Dr. Beckmann

Gør dit tøj varigt fri for ubehagelige lugte, der ikke altid forsvinder helt efter vask som f.eks. friture-olie, nikotin eller sved, På grund af dens unikke anti-lugt formulering eliminerer Dr. Beckmann Lugtfjerner genstridige lugte i alle tekstiler dybt inde i fibrene.

Mofibo

Med Mofibo kan du nyde en fantastisk fortælling på farten, eller når du bare trænger til at slappe af. Kataloget hos Mofibo rummer nu mere end 42.000 e- og lydbøger, så der er rigeligt læsestof at kaste sig ud i. Du får et gratis prøveabonnement i din goodiebag.

Mountainfield

Edgy Veggie Snacks fra Mountainfield er en serie af ærter og bønner, som er ristet sprøde i rapsolie. De lækre snacks er naturligt rige på protein og fibre og indeholder meget mindre fedt end ristede nødder. Edgy Veggie Snacks er også velegnede som en skøn, sprød topping i salatskålen og findes i fire lækre varianter.

Perskindol

Perskindol Active Gel er en kølende gel, som indeholder menthol og andre æteriske olier. Perskindol har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og ved at massere let, stimuleres blodcirkulationen, og musklerne slapper af. Du får en prøve med dig hjem i din goodiebag.

Gevalia

Gevalia Original er en perfekt blanding af udvalgte Arabicabønner fra Syd- og Centralamerika, der giver en velafblanceret kaffe med en herlig aroma og en let syrlig eftersmag. Du får 65 gram med dig hjem, så du selv kan opleve den gode kaffe.

JEWLSCPH

Ægte smykker – ægte glæde. Smykkefirmaet JEWLSCPH er med designer Mai Manniche kendt for deres smukke design i guld, sølv og ædelsten. Kollektionen består af alt fra rå til feminine design, så du kan finde præcis det smykke der understreger din stil. Shop med rabatkuponen på 500 kr., som du får med i goodiebaggen.

LOR Espresso

Oplev den uimodståelige smag af LOR Espresso. En kaffe, der taler til sanserne og giver intense smagsoplevelser. Du får 5 stk aluminiumskapsler med dig hjem til at nyde en god kop kaffe.

Postnord

Send dit eget foto som et postkort direkte fra din mobiltelefon med appen Postkortet. Hent den i App Store eller Google play, og glæd venner og familie. Det første postkort kan du sende gratis med værdikuponen

Fit Living

Danmarks største sundhedsmagasin FIT LIVING fokuserer på realistisk sundhed med konkrete tips og tricks til en travl hverdag. Bliv inspireret på alle områder inden for mad, fitness og skønhed. Du får et eksemplar i goodiebaggen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb