ALT for damernes Kvindeløb
SPONSORERET indhold

Se hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Kvindeløb 2021

ALT for damernes Kvindeløb 2021 løber af stablen inden længe – her kan du se alt det du får i din goodiebag. Vi er glade for endelig at kunne byde glade løbere og walkere velkommen til årets hyggeligste kvindeløb landet over.

Af:: Susanne Knutzen Foto: Klaus Rudbæk
06. aug. 2021 | Sundhed | ALT for damerne

I år kan alle tilmeldte se frem til en stor og lækker goodiebag fyldt forskellige lækkerier. Se alle de skønne produkter her.

Ses vi? Tilmeld dig her 💙

Boozt.comboozt_600x600.jpg

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damernes kvindeløb i 2021, og du får en rabatkupon med 20% rabat.

Rema 1000REMA sponsor 600x600px.jpg

Du får en af de helt nye Rema 1000 proteinbar i én af de lækre smagsvarianter: Crispy vanilla eller Peanut & milk chocolate.

Mofibomofibo_kvindelob_600x600.jpg

Mofibo er Danmarks største streamingtjeneste for e- og lydbøger og du får 2 måneders gratis abonnement.

Biografklub Danmark

bio.jpg

Med Biografklub Danmark kan man se en række udvalgte gode film i biografen til halv pris. Du får en eksklusiv gave fra Biografklub Danmark. Kom i biografen og se den helt nye aktuelle film RESPECT til halv pris.

Royal GreenlandRoyalGreenlandrejer_600x600.jpg

I denne lille folder har Royal Greenland samlet en stribe af deres mest populære opskrifter på sunde salater med rejer. Brug opskrifterne til lækker frokost, i madpakken eller som forret.

Froosh SmoothieFroosh_julia_600x600.jpg

Froosh producerer smoothies med alverdens, gode frugtsmage – lige fra appelsin, gulerod og ingefær til passionsfrugt og fersken. Du kan glæde dig til 250 ml. af én af de lækre Froosh smoothievarianter: Clean Green Smoothie med kiwi, spinat, æble og vinegar eller en Up Beat Smoothie med mango, guarana og kaffeekstrakt.

Marabou PremiumMarabou-Premium-70PCT-COCOA-20CA_600x600.jpg

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en fantastisk variant – Marabou Premium 70% Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe.

Fazer Havrerishavreris_fazer_600x600.jpg

Du får 400 g. Fazer Havreris – som er et fiberrigt og klimavenligt alternativ til almindelige ris. Præcis som det lyder, er Fazer Havreris som ris, men lavet af havre. Havreris har en mild, fyldig smag og er naturlig "al dente", hvilket gør dem til en perfekt ingrediens i mange forskellige typer af madretter, varme som kolde.

Sanex13256-1_Sanex_DeoRoll_Zero_600.jpg

Dermatologisk testet lugtbeskyttelse, som holder følsom hud sund. Sanex Zero% Sensitive Skin Deodorant med alunsten giver 24 timers beskyttelse mod lugt uden brug af unødvendige tilsætningsstoffer.

Egekilde mineralvandEgekilde_Fersken_Havtorn_Med-brus_flaske_600x600.jpg

Egekilde Fersken & Havtorn er naturligt mineralvand tilsat perlende brus og med en mild smag af fersken og et forfriskende strejf af havtorn – helt uden kalorier. Egekilde værner om naturen og har siden 2012 været CO2-neutral.

True GumTruegum_600x600.jpg

True Gum er et lækkert plastikfrit tyggegummi, produceret lokalt i Danmark med stor omtanke for miljøet. True Gum er fri for sukker og palmeolie, godt for tænderne og lavet med 100% naturlige smage. I goodiebaggen kan du se frem til en pakke tyggegummi fra True Gum.

Frankful Salted Tortilla Crisps

Frankful.png

Frankful tror på, at selv små skridt kan være med til at skabe store forandringer, hvis bare vi er nok, der tager dem. Rescued tortillas united! Du får Frankfuls sprøde og salte Tortilla Crisps, - 125 gr. - som er lavet på ujævne tortilla wraps, der ellers ville have været madspild. Du er heldig at få denne, hvis du deltager i København

Derma Selvbruner

Derma.png

Ja tak til lækre sommerben, nej tak til unødig kemi: Dermas veganske og svanemærkedt selvbruner giver dig en naturlig smuk sommerglød. 25 ml.

Läkerol YUP190920-YUP-Strawberry_Lime+Shadow_600.jpg

Du får en smagsprøve på årets nyhed fra Läkerol - Läkerol YUP. Pastillerne har et tyndt lag sukkerlignende krystaller, som forbedrer smagsoplevelsen. Läkerol YUP pastillerne er både sukkerfrie, veganske og uden palmeolie.

Mderma

Mderma.jpg

MDerma er en dansk, allergivenlig fugt-plejeserie udviklet til tør og sårbar hud i samarbejde med hudlæge Uffe Koppelhus. I din goodiebag får du en prøve på et af MDermas produkter.

Libresse IntimvaskLIBRESSE_dailies-V-nourish_almond&shea_PACK_200ml_WASH_600x600.jpg

Libresse intimvask med Sheasmør & Mandelekstrakt er tilpasset underlivets følsomme hud. Den er pH-balanceret, dermatologisk og gynækologisk testet og indeholder mælkesyre. 7 ml.

Colgate Tandpasta almcolgate_600x600.jpg

Med Tandpasta Sensitive Instant Relief Enamel Repair får du en skånsom men effektiv tandpasta, hvis formel lindrer isninger og overfølsomhed i tænderne både med det samme og på lang sigt. Den remineraliserer tandemaljen, som gør tænderne mere modstandsdygtige overfor syreangreb.

Karen VolfKV-Funky-Bakery.jpg

Helt nye luksusbidder fra Karen Volf – du får en herlig smagsprøve.

Perskindol Active GelPerskindol billede til kvindeløbet.jpg

Du får en prøve fra Perskindol Active Gel, som er din redning til ømme muskler og led. Med sine unikke dobbeltvirkende egenskaber køler den straks på huden og varmer i dybden.

Ost & Co. Opskrifter

Ost og co.png

Du får en folder fra Ost & Co. Opskrifter med nemme lækre opskrifter og osteinspiration. I folderen kan du finde flere spændende opskrifter med inspiration til hvordan du kan bruge ost på forskellige måder i din madlavning.

Colgate Tandpastacolgate_maximum cavity protection.jpg

Du får Colgates bedste tandpasta mod huller i tænderne! Børnetandpastaen indeholder den patenterede Sugar Acid Neutralizer teknologi, som målrettet bekæmper skadelige sukkersyrer i plak – hovedårsagen til huller i tænderne.

Lübker Golf & SpaALT-for-damernes-kvindeløb_sponsorvaeg[2].jpg

Hvis du deltager i Aarhus, så får du et skønt beauty-kit fra Beauté-Pacifique med rabatkupon til et skønt SPA ophold.

Messy WeekendMessy_600x600.jpg

Du får en rabatkupon på 20% til MessyWeekend Copenhagen, som sælger håndlavede designersolbriller med fuld UV400 beskyttelse. Med et par af disse solbriller sikres samtidig oprydningen af havplast svarende til vægten af 100 sugerør. 

FIT LIVING

Fit.jpg

Du får den seneste udgave af Danmarks største sundhedsmagasin - FIT LIVING fokuserer på realistisk sundhed med konkrete tips og tricks til en travl hverdag. Bliv inspireret på alle områder indenfor sund mad, træning, sporty mode og skønhed.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks hyggeligts kvindeløb 

Hygge, venindetid og motionsglæde! Kun 289 kr. + gebyr – inklusiv årets løbe-T-shirt og goodiebag.
Se programmer, ruter og tilmeld dig her

Vi ses 💙

Anbefalet til dig