ALT for damernes Kvindeløb
Foto: Klaus Rudbæk Se hvad din goodiebag indeholder her.

Se hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Kvindeløb 2019

Du kan godt glæde dig til at åbne det fine net.

Glæd dig til årets goodiebag, som er fyldt med gode sager til dig.

boozt.png

BOOZT.COM

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damerne kvindeløb i 2019, og du får både en voucher på 20% rabat på køb og det nyeste magasin.

mofibo.jpg

Mofibo

Mofibo giver dig ubegrænset adgang til tusindvis af e- og lydbøger direkte på din smartphone og tablet. Gå på opdagelse blandt 60.000 bøger inden for alle genrer - der er noget for enhver smag. Du får et særligt tilbud fra Mofibo som deltager ved årets løb.royalgreenland.jpg

Royal Greenland

I din goodiebag finder du Royal Greenlands store kogebog med masser af spændende opskrifter med fisk og skaldyr.

marabou.jpg

Marabou Premium

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en fantastisk variant – Marabou Premium 70% Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe.

V6.jpg

V6

Tandpleje der får dig til at smile. I din goodiebag finder du V6 Dental Strong Mint, der hjælper med at rense dine tænder, når du er på farten og gør dig klar til at møde verden med et smil.

weleda.jpg

Weleda

Den originale Skin Food er en næringsrig og fed allround creme til tør, ru hud på ansigt, albuer, hænder og fødder. Cremen indeholder ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue, kamille og bivoks. Den øger hudens fugtniveau, fasthed, glathed og celleregeneration betydeligt. Cremen er dermatologisk testet, uden syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer fra mineralolier.

valsemøllen.jpg

Valsemøllen

Hos Valsemøllen vil de gerne gøre det nemt for dig, der både vil have mere økologi og mere grønt ind i madlavningen. Med Valsemøllen Green Life hummusblanding i køkkenet kan du nemt røre en stor portion hummus på ingen tid.earth control.jpg

 

Earth Control

Veggie Bøffer er lavet af 100% naturlige råvarer og krydret, så det passer til hele familiens smagsløg. Du får én af varianterne fra Earth Control i goodiebaggen i København og Aarhus.

tena.jpg

TENA

Sker det, at du ikke holder tæt? Det er du ikke alene om. En ud af tre kvinder oplever urinlækage på et eller andet tidspunkt. Med TENA trusseindlæg får du en tredobbelt, diskret beskyttelse mod lækage, lugt og fugt. Du får en prøve med, så du selv kan prøve den.

lactocare.jpg

Lactocare

Lactocare produkter er et godt supplement til hele familiens hverdag. Du får en værdikupon i goodiebaggen i København.

little miracles.jpg

Little Miracles

Med under 70 kalorier per flaske, er Little Miracles et skønt, friskt og energifyldt boost med blid smag af frugt. Økologisk, uden kunstige farve-, tilsætnings- eller sødestoffer. 

carte noire.jpg

Carte Noire

Volia! Carte Noire er med i årets goodiebag med en ny velsmagende instant kaffe. Carte Noire Classique instant er et udsøgt blend af smagfulde bønner nænsomt frysetørret for at bevare de fine aromaer. En delikat og aromatisk kaffe på et øjeblik.

colgate.jpg

Colgate

Colgate Total Original tandpasta bekæmper proaktivt bakterier ikke bare på dine tænder, men også din tunge, kinder og tandkød i 12 timer for en sund mund.

edgy veggie.jpg

Edgy Veggie – nemt og godt!

Edgy Veggie er nem, ærlig mad af gode naturlige ingredienser med fokus på et godt næringsindhold. Blandt produkterne er Edgy Veggie To Go Chili sin Carne som blot skal tilsættes kogende vand – glutenfri, vegansk og rig på protein og fibre. Edgy Veggie Snacks er lækre ristede bønner og ærter – skønne, sprøde snacks i forskellige varianter, alle rige på fibre og protein.

tresemme.jpg

TREsemmé

Keratin Smooth balsam fra TRESemmé giver dig sundt og glansfuldt hår uanset hvad du udsætter dine lokker for. Lad din balsam virke i 2-3 minutter, før du skyller den ud.madara.jpg

Madara Hudpleje

Mádara er et økologisk og naturligt hudplejebrand med omtanke for miljøet. Produkterne fugter, beskytter og genopbygger huden, og er samtidigt certificeret i henhold til COSMOS Organic-mærket, hvilket betyder at minimum 95% af ingredienser er naturlige.  

novelle.jpg

Novelle

Novelle Plus Mango & Guava er med i årets goodiebag! Denne velsmagende læskedrik er tilsat vitamin B3, B5 og B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. En forfriskende drik med god smag, mild brus og lavt kalorieindhold.

rituals.jpg

Rituals

Med inspiration i visdommen fra asiatiske traditioner har Rituals skabt et omfattende sortiment af eksklusive produkter til krop og hjem. Vi håber at kunne berige dit liv med unikke, personlige dufte som er skabt af verdens dygtigste parfumører. Du får en foaming shower gel med dig hjem.

perskindol.jpg

Perskindol

Perskindol Active Gel er en kølende gel, som indeholder menthol og andre æteriske olier. Perskindol har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og ved at massere let, stimuleres blodcirkulationen, og musklerne slapper af.

jewelscph.jpg

JEWLSCPH

Ægte smykker – ægte glæde. Smykkefirmaet JEWLSCPH er med designer Mai Manniche kendt for deres smukke designs i guld, sølv og ædelsten. Kollektionen består af alt fra rå til feminine designs – så du kan finde præcis det smykke, der understreger din stil. Du får en rabatkupon med dig hjem i goodiebaggen.

fit living.jpg

FIT Living

Danmarks største sundhedsmagasin - FIT LIVING fokuserer på realistisk sundhed med konkrete tips og tricks til en travl hverdag. Bliv inspireret på alle områder indenfor mad, fitness og skønhed.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb