Mand og kvinde deler sexfantasier
SPONSORERET indhold

Del dine sexfantasier med den, du elsker

Her er 5 pirrende spørgsmål til den, du elsker. Betragt legen som fantasiens fristed – alt er tilladt at sige, men det betyder ikke nødvendigvis, at I skal handle på det. Par, der deler deres fantasier, fortæller, at de føler sig tættere på hinanden, generelt har bedre sex og god kommunikation.

Af: Daisy Løvendahl Foto: Getty Images
16. feb. 2018 | Sundhed | ALT for damerne

Sådan gør I

Før I begynder legen, er det en god ide at aftale rammerne. Jeg foreslår 3 enkle regler.

  1.  I stiller og besvarer skiftevis et spørgsmål.
  2.  I vælger selv, hvilket spørgsmål I vil stille. Så du behøver ikke spørge din kæreste om det, du lige blev spurgt om.
  3. Du må gerne sige ’pas’. Ethvert menneske har ret til lidt privatliv – også dig. Så har du ikke lyst til at besvare et spørgsmål, får du bare et andet.

1. Hvis du fik et fripas en nat, hvad ville du så ønske, der skete?

Dette er altså ikke et reelt fripas. Det er en invitation til at udforske fantasien om det. Så tag det som en leg og forestil dig, at du går ned ad gaden/ stranden/hotelgangen, går ind på en bar/ud i vandet/ ind på et værelse, hvor døren står på klem. Der møder du en smuk fremmed kvinde/dansende nøgen mand/et par, der kysser... Fortsæt selv historien. Lad det ene ord tage det næste og se, hvor det fører dig hen. Selvom personlig udvikling og alkohol normalt ikke passer sammen, vil jeg her tilføje, at et par glas vin kan være en glimrende måde at løsne tungebåndet på.

LÆS OGSÅ: Ude efter en date? Her er 19 datingsider og apps, du skal kende

 

2. Del en fantasi, som du bruger, når du rører ved dig selv

Hvis det er svært at dele dette, så tag et bind for øjnene. Dine strømpebukser kan sagtens bruges, og ellers må du hente et tørklæde. Nogle gange er det bare lettere, når man ikke ser på hinanden samtidigt. Fortæl, hvad du tænker og tænder på, når du er helt alene. Din kæreste lytter med garanti.

3. Hvem er gæster i dit hemmelige boudoir?

Du behøver ikke sætte konkrete personer på, hvis det er for udstillende at nævne Michael fra marketing eller naboen Nina. Du kan bare sige ’en mand’ eller ’en kvinde’. Men fortæl endelig videre derfra. Hvordan opfører de sig i din hemmelige lystens hule? Er det artige gæster, der venter pænt på deres domina, eller er det ustyrlige vildmænd, der tager for sig af alle retter uden hensyn til bordskik?

4. Fortæl om din mørkeste fantasi

Du ved godt, hvad jeg mener. Den der fantasi, som du virkelig gerne ville være foruden, men som alligevel nogle gange trænger sig på. Den fantasi, hvor du tænker – jamen, det VIL jeg jo virkelig ikke. Netop, honey. Jeg ved det. Og det er derfor, jeg prøver at understrege, at der er forskel på virkelighed og fantasi. Men når vi nu er ved fantasi, hvordan ser der ud i din kælder?'

LÆS OGSÅ: 7 tips til mere hed sex

5. Perfekt sex er…

Hvis du havde den mest fantastiske, jordskælvende, himmelråbende og tordnende sex – hvordan ville den så foregå? Ville det være meget mere engleblidt, svævende på en sky og en dans på roser? Du ved det. Beskriv det. Fortæl så detaljeret og konkret som overhovedet muligt. Forestil dig, at det sker, mens du taler – og dig, der lytter: tag mentale noter! Der er dyb indsigt at hente her.

Når I er i mål

Hvis I har vovet at stille nogen af disse spørgsmål, så er I virkelig seje og godt på vej til at lære hinanden bedre at kende. Tak hinanden med et kys og anerkend det mod, som det har krævet. Hvis nogen af fantasierne bliver ved med at cirkle rundt i dit hoved, så vend tilbage til dem og sæt flere ord på. Du kan også fortælle din kæreste, hvilke tanker det har givet dig, og måske invitere til, at grænsen mellem fantasi og virkelighed åbnes lidt... Men det er en anden samtale, der kræver en anden aften og en ny flaske vin.

Anbefalet til dig