Michelle Kristensen
SPONSORERET indhold

Få en flot krop på 15 minutter med Michelle Kristensen

Masser af gode intentioner, men alt for lidt tid til at træne? Her giver træningsekspert Michelle Kristensen dig 6 nemme og effektive øvelser til hele kroppen, du kan lave hvor som helst på kun et kvarter om dagen.

Af: Michelle Kristensen Foto: Joachim Wichmann
13. feb. 2017 | Sundhed | ALT for damerne

 

1. PLANKE MED KNÆ TIL ALBUE

UDGANGSPOSITION: Støt på hænder og fødder. Hav hænderne på linje med skuldrene, og hold kroppen strakt.
BEVÆGELSE: Før det venstre ben op mod venstre albue, og tænk på at bevæge hoften så lidt som muligt. Skift ben, og udfør samme bevægelse.

2. JUMP SQUAT

UDGANGSPOSITION: Stil dig med hoftebreddes afstand mellem fødderne, og bøj lidt i knæene, så numsen kommer tættere på jorden.
BEVÆGELSE: Sæt af, og hop så højt op som muligt, og land igen med ”bløde” og bøjede knæ, hvorefter du er klar til at hoppe op i luften igen. Du skal ikke holde pauser undervejs.

3. PUSH-UPS MED PLANKEHOP

UDGANGSPOSITION: Stil dig på alle fire, og tjek, at hænderne er på linje med skuldrene.
BEVÆGELSE: Bøj i albuerne, så de går ned langs kroppen, og overkroppen kommer ned mod jorden. Stræk armene igen, og løft knæene fra jorden, så du er i en plankeposition. Sæt af, og hop op, så fødderne kommer tættere på hænderne. Hop derefter tilbage til plankeposition, sæt knæene i jorden, og start forfra.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb lige her, hvor du også kan møde Michelle Kristensen

3. MAVETWIST

UDGANGSPOSITION: Læg dig på ryggen med hænderne over hovedet og strakte ben.
BEVÆGELSE: Sving med armene (det skal hjælpe dig til at komme op fra jorden), samtidig med du aktiverer din mave og løfter det ene ben så meget fra jorden, at du kan røre foden med den modsatte hånd. Vend langsomt tilbage til udgangsstillingen, idet du runder i ryggen. Løft dig op igen, men denne gang med modsat hånd og ben.

4. PLANKE MED ROW

UDGANGSPOSITION: Støt på hænder og fødder. Hav hænderne på linje med skuldrene, og hold kroppen strakt.
BEVÆGELSE: Løft en hånd ad gangen op til siden af brystet, idet du bøjer i albuen, samtidig med at du fokuserer på at holde hoften så stille som muligt.

5. SQUAT

UDGANGSPOSITION: Stil dig med hoftebreddes afstand mellem fødderne. BEVÆGELSE: Bøj ned i knæene, så numsen kommer tættere på jorden, men hold stadig overkroppen oprejst, så du kigger fremad. Kom herefter op til stående igen ved at presse fra med hælene.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb lige her

LÆS OGSÅ: Healthy Skinny Bitch: 10 tips til at slippe af med sukkertrangen

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensen & Luisa Lorang: Sådan finder vi den sunde balance

LÆS OGSÅ: 4 fødevarer, der kan give hovedpine