Mille Frederikke Bjørn

Foto: Klaus Rudbæk Mille Frederikke Bjørn tester 21 dages digital detox. Læs, hvordan det gik.

Kan du leve uden din mobil i 21 dage?

Er din telefon også en fast bestanddel i din hånd, og kan du ikke lade være med at tjekke, når den bipper? Vi fik Mille til at leve uden mobil i 14 dage. Hør, hvordan det gik.

FIT LIVINGS produktionsleder, Mille Frederikke Bjørn, vil gerne ændre på sine mobilvaner. Hun vil være mindre på telefonen, særligt når hun er sammen med sin søn og sin kæreste.

“Telefonen er det første, jeg kigger på, når jeg vågner om morgenen, og det sidste, jeg kigger på om aftenen. Jeg kan godt ligge en times tid og hygge mig med min telefon, inden jeg skal sove. Jeg har en søn på to år, så jeg prøver primært at bruge min telefon, når han er puttet, men det lykkes desværre ikke altid. Ser jeg en film sammen med min kæreste, kigger jeg tit på min telefon samtidig. Vi sidder næsten altid med hver vores telefon i sofaen om aftenen, og selv om vi fysisk er sammen, er vi mentalt begravet i vores skærme. Vi har længe talt om, at vi bør tale noget mere sammen i stedet, men det sker bare ikke rigtig gjort.”

Kan du genkende det?

Vi satte Mille på en 21 dages digital detox. I denne nye podcast, kan du høre, hvordan det gik, samt få flere gode tips og råd fra læge og forfatter Imran Rashid, så du kan få et sundere digitalt forbrug.

Vært er chefredaktør Sara Jin Smidt.

Hør podcasten her

 

Historier du ikke kan slippe

Taklownogo.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration til alt fra børn og parforhold til mode og sundhed.

Prøv 14 dage gratis nu

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Sociale medier og Test dig selv