Løbetrøje Alt for damerne
Foto: Klaus Rudbæk Vi glæder os til at løbe i årets flotte løbetrøje, som igen i år er designet af Mads Nørgaard.

Løbetrøje Mads Nørgaard

ALT for damernes kvindeløb 2019: Årets løbetrøje er designet af ...

Løbetrøjen til ALT for damernes kvindeløb er i år designet af Mads Nørgaard.

Glæd dig til at få fingre i årets specialdesignede løbetrøje, og i år bliver det striber, der er i fokus, når ALT for damernes Kvindeløb 2019 løber af stablen i København, Aalborg, Fredericia, Odense og Aarhus. Omkring 20.000 kvinder vil nemlig indtage løberuterne i lækre løbe-T-shirts med netop farverige striber, som er designet af Mads Nørgaard. 

I 2016 designede Mads Nørgaard løbetrøjen til ALT for damernes Kvindeløb, og den var populær i alle de byer kvindeløbet kom til.

Derfor er vi enormt glade for igen i år at have fået Mads Nørgaard på som designer, så de ikoniske striber endnu en gang vil kunne ses i hele landet, når kvindeløbet tager Danmark rundt til sommer.

I år er striberne i en flot rød og navy blue, som gør trøjen iøjnefaldende, men samtidig klassisk.

"Jeg holder meget af at arbejde i serier og i at vende tilbage til de samme temaer og problematikker – ligesom vi ofte arbejder i trilogier. Derfor var det en stor glæde at blive spurgt om at lave løbetrøjen igen," siger Mads Nørgaard.

Den 57-årige designer kalder responsen på løbetrøjen fra 2016 ”overvældende god”, og den røde bluse med de hvid-/sortstribede ærmer er fortsat meget populær i ALT for damernes lille t-shirt-biks, som man kan shoppe i til løbene.

Mads Nørgaard var heller ikke i tvivl om, at både snittet og striberne skulle vende tilbage på dette års løbetrøje.  

"Løbetøj stiller særlige krav, og så ville vi gerne arbejde med vores velkendte striber – så forhåbentlig en smuk kombination af disse benspænd," siger Mads Nørgaard.

Køb din billet til ALT for damernes kvindeløb her

Chefredaktør Tina Nikolaisen glæder sig også til at løbe i den nye løbetrøje ved dette års Kvindeløb.

"Jeg er vild med årets løbetrøje fra Mads Nørgaard. De ikoniske striber gør den sporty, og jeg ved den kommer til at hænge på mig længe efter kvindeløbet er ovre. Vi har tidligere haft Mads til at designe vores løbetrøje, og det var et kæmpe hit blandt deltagerne. Mads formår at skabe tøj, som rammer kvinder bredt. Jeg elsker hans egen formulering om, at han gerne vil lave fantastisk og forskelligt tøj til fantastisk og forskellige, almindelige mennesker. Det kan kun blive en succes og jeg glæder mig til at se tusindvis af kvinder løber afsted i striber på løbspladser i hele landet," siger Tina Nikolaisen.

Når du tilmelder dig en af løbe- eller gåruterne rundt om i landet, følger den lækre løbetrøje med. Du får den udleveret, når du henter din matchende goodiebag på løbspladsen.

De sidste år er der fulgt en særligt designet løbetrøje med, når du har tilmeldt dig ALT for damernes Kvindeløb – og hvert år har der været rift om de populære trøjer. Det er fjerde gang, et dansk modehus står bag ALT for damernes løbetrøje, og vi har glædet os til at præsentere resultatet for vores læsere i år.

Læs mere om årets kvindeløb og tilmeld dig her

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb