Løbetrøje Alt for damerne
SPONSORERET indhold

ALT for damernes Kvindeløb 2022: Se årets specialdesignede løbe-T-shirt

Igen i år kan du glæde dig til at få fingrene i ALT for damernes Kvindeløbs specialdesignede løbe-T-shirt, som følger gratis med, når du tilmelder dig. For tredje gang er det den danske designer, Mads Nørgaard, som står bag designet.

Af: Redaktionen Foto: Klaus Rudbæk
14. feb. 2022 | Sundhed | ALT for damerne

En dybgrøn nuance, en velkendt stribe og en frisk orange kant er, hvad årets løbe-T-shirt består af. Hos ALT for damerne glæder vi os endnu en gang til at samle kvinder hele landet over, og ligesom Mads Nørgaard og hans team glæder vi os til at se løbe-T-shirten i aktion hos alle årets løbere og walkere til juni:

”Første T-shirt var rød, den anden blå – og dette års løbetrøje er dyb grøn med beige striber. Det har været en stor ære og glæde at designe trøjen til ALT for Damernes løb for tredje gang, og vi håber den må give fart over feltet og luft under vingerne,” siger designer Mads Nørgaard.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2022

Materialet til årets løbe-T-shirt og goodiebag er 100 % recycled polyester. Kvaliteten på trøjen er derudover hurtigttørrende, svedtransporterende og åndbar, og den passer derfor perfekt til en løbe- eller gåtur på en dejlig dag i juni.

Løbe-T-shirten kommer også med en matchende goodiebag, der er fyldt med lækre produkter til en værdi af mere end 500 kr. Begge dele følger gratis med, når du tilmelder dig løbet.

Du kan afhente din løbe-T-shirt i det store eventtelt på løbsdagen, og ALT for damernes chefredaktør, Rikke Dal Støttrup, glæder sig til årets løb:

”Jeg er megaglad for, at Mads Nørgaard er tilbage som designer af løbetrøjen. Det er tredje gang, han står bag, og denne gang vil man se striberne indgå på en ny og anderledes måde. I år er den gennemgående farve en dybgrøn, som klæder ALLE – striberne kigger frem i siderne og på det nederste af ryggen. Jeg glæder mig så meget til at se pladser og stier blive fyldt med kvinder i alle aldre iklædt denne smukke bluse.

Jeg elsker, at løbeblusens stof er helt light og super blødt. For mig er det supervigtigt, at jeg ikke føler mig lukket inde, når jeg løber,” siger Rikke Dal Støttrup.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2022