Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Løbetrøje Alt for damerne
Foto: Klaus Rudbæk Smukt blomsterprint og flatterende pasform - vi glæder os til at løbe i årets flotte løbetrøje.

Løbetrøje Just Female

ALT for damernes kvindeløb 2018: Årets løbetrøje er designet af ...

Løbetrøjen til ALT for damernes kvindeløb er i år designet af Just Female.

I år bliver det farverige blomster, der er i fokus, når ALT for damernes Kvindeløb 2018 løber af stablen i København, Aalborg, Fredericia, Odense og Aarhus. Omkring 20.000 kvinder vil nemlig indtage løberuterne i lækre løbe-T-shirts med netop blomsterprint, som er designet af det danske modebrand, Just Female.

"Vi har valgt at bruge vores blomstrede signaturprint til dette års løbetrøje. Det grafiske blomsterprint er lavet i de fineste farver, hvor pink, grøn og orange er meget dominerende og står smukt, lidt provokerende og modigt frem på den sorte baggrund. For os var det vigtigt, at vi brugte et iøjefaldende print, og netop blomsterprintet er en af sommerens helt store tendenser, der også vil gå igen i vores sommerkollektioner," siger kreativ direktør i Just Female, Pernille Andersen.

Køb din billet til ALT for damernes kvindeløb her

Når du tilmelder dig en af løbe- eller gåruterne rundt om i landet, følger den smukke løbetrøje med. Du får den udleveret, når du henter din matchende goodiebag på løbspladsen.

De sidste år, er der fulgt en særligt designet løbetrøje med, når du har tilmeldt dig ALT for damernes Kvindeløb – og hvert år har der været rift om de populære trøjer. Det er tredie gang, et dansk modehus står bag ALT for damernes løbetrøje, og vi har glædet os til at præsentere resultatet for vores læsere i år.

"Årets løbetrøje fra Just Female gør mig i godt humør og giver mig lyst til at løbe. Blomsterprintet er feminint og friskt og et godt modspil til det sorte, som klæder alle kvinder. Jeg kan slet ikke vente med at springe i trøjen og løbe sammen med tusindvis af kvinder til sommer", siger ALT for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen.

Læs mere om årets kvindeløb og tilmeld dig her

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb