Løbetrøje Alt for damerne

Foto: Klaus Rudbæk Vi glæder os til at løbe i årets flotte løbetrøje.

Løbetrøje

ALT for damernes Kvindeløb 2021: Se årets specialdesignede løbe-T-shirt

Igen i år kan du glæde dig til at få fingrene i ALT for damernes Kvindeløbs specialdesignede løbe-T-shirt, som du får gratis med, når du tilmelder dig løbet. I år er T-shirten skabt til at lyse op i landskabet, når vi endelig får lov til at løbe sammen igen.

I år glæder vi os ekstra meget til at løbe sammen til ALT for damernes Kvindeløb i 2021, hvor vi igen kan dele gå- og løbeglæden med hinanden. Årets specialdesignede løbe-T-shirt og goodiebag får du gratis med, når du køber din billet - og i år er der, af gode grunde, ikke sparet på farven.

”Vi trænger til, at der kommer knald på farverne; den helt klare blå farve er en af tidens store tendenser – og så klæder den stort set alle!” siger Rikke Dal Støttrup, ALT for damernes chefredaktør.

Årets løbe-T-shirt og goodiebag er lavet af 100% recycled polyester, der er skabt af indsamlede plastikflasker. Det betyder, at hver T-shirt har fjernet ca. 8 plastflasker fra både havet og affaldsdeponeringer. Kvaliteten er derudover svedtransporterende, åndbar og hurtig tørrende, hvilket gør den særligt funktionel til sport og løb.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2021

”Jeg elsker, at løbeblusens stof er helt light og super blødt. For mig er det supervigtigt, at jeg ikke føler mig lukket inde, når jeg løber,” siger Rikke Dal Støttrup.

tshirt2021.jpg

Du kan afhente din løbe-T-shirt i det store eventtelt på løbsdagen, og chefredaktør Rikke Dal Støttrup er sikker på, at i år vil blive noget helt særligt.

”Jeg glæder mig vanvittigt meget til at komme ud på løbspladserne og være sammen med en masse kvinder, der vil være iklædt de klare blå trøjer. Jeg tror, at det bliver noget helt særligt efter et år præget af Covid-19.”

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2021

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb