Bliv klogere på hvordan Ole Henriksen prioriterer sin sundhed.
SPONSORERET indhold

Så meget koster det Ole Henriksen om måneden at leve sundt

Det er noget helt andet end træning, der sprænger budgettet hjemme hos Ole Henriksen.

Af: Redaktionen Foto: Franne Voigt og Tom McKenzie
21. dec. 2015 | Sundhed | ALT for damerne

Af Jo Brand 

Mad: 4.200 kr.

– Jeg spiser 100 procent sundt. Til morgenmad spiser jeg altid havregrød med økologiske valnødder, blåbær, hindbær og brombær. Og det er ikke helt billigt at købe sådan et bæger med økologiske bær. Jeg vil tro, at min morgenmad alt i alt koster omkring 60 kr. Til frokost laver jeg som regel altid en lækker salat med f.eks. quinoa, nødder, rødbeder og spinat. Den koster mig nok omkring 80 kr.

LÆS OGSÅ: Øl, vin eller cocktails - hvad sundest?

Restaurant: Mindst 9.000 kr.

– Min partner Laurence og jeg spiser ude hver aften, og her spiser vi også sundt. Jeg er lidt flov over at indrømme, hvor meget vi bruger hver måned på at spise ude – det koster os nok omkring 600 kr. for os begge to på en aften, men det er min måde at forkæle mig selv på efter en travl dag på arbejde. Jeg elsker en god grøntsagssuppe eller et stykke økologisk laks, og masser af grøntager: spinat, broccoli, blomkål, rosenkål osv. Sidst jeg var ude at spise, sagde jeg til tjeneren, at de bare skulle smide alt, hvad de havde af grøntsager, på tallerkenen. Når det knaser mellem tænderne, er jeg glad.

LÆS OGSÅ: Sådan skruer du op for glæden

Træning: 0 kr.

– Jeg træner for mig selv, så jeg bruger ingen penge på træning. Jeg tror, det er vigtigt, at man i stand til at træne for sig selv, for der er så mange situationer, hvor man ellers ikke får det gjort, hvis man skal i et træningscenter eller mødes med en træner. Så jeg har lavet et træningsprogram, der tiltaler mig, og som gør mig glad. I min baghave har jeg ringe og parallelle barrer, som jeg træner i, når jeg er hjemme, og når jeg så for eksempel er i København laver jeg 300 armbøjninger og mine yogaøvelser hver dag.

Træningstøj: 250 kr.

– Jeg køber træningstøj for omkring 3.000 kr. om året: Shorts, T-shirts, træningsko og tanktops. Jeg har ti tanktops i forskellige livsglade farver fra blå til orange, som man bliver i godt humør af at kigge på.

Kosttilskud: 400 kr.

– Jeg spiser Udo's Choice, der blandt andet indeholder omega 3-fedtsyrer. Derudover spiser jeg multivitamin, og ekstra C-vitamin, E-vitamin, betacaroten og Q10. Kosttilskuddene er gode for mit energiniveau, min hjerne og min fordøjelse.

Behandlinger: 0 kr.

– Jeg har jo min egen spa, så jeg får mine behandlinger gratis. En af mine absolutte favoritter er hot stone massage, hvor jeg får lagt varme sten på udvalgte steder på hele kroppen. Det fjerner stress og giver mig ro.

LÆS OGSÅ: Kickstart det nye år med en detox

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen grund til at frygte at han synes dine bryster ligner to trætte theposer

LÆS OGSÅ: 5 ting du ændrer syn på, når du bliver ældre