Sådan får du bugt med "bulerne"
SPONSORERET indhold

Sådan får du bugt med "bulerne"

Sommeren er lig med at vise mere hud. Men de fleste af os har ikke helt så glat hud på lår og baller som vi kunne ønske pga. den genstridige cellulite - bedre kendt som appelsinhud. Men der er både professionelle- og gør-det-selv-midler til at få bugt med den.

Af:: ALT for damerne
22. jun. 2012 | Sundhed | ALT for damerne

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP
„Selvom det er de mest fedtdominerede områder som lår og bagdel, der ofte rammes, så er det ikke kun „velpolstrede“ kvinder, der har cellulite. Helt slanke piger får også cellulite, så det handler mere om huden end om overvægt,“ siger Lotte Arndal, kostvejleder, personlig træner og indehaver af Arndal Spa & Fitness. Der findes desværre ikke nogen behandling, der helt fjerner celluliten på din krop, hvis du spørger Lotte Arndal. Det handler meget mere om kost og motion end om noget, du kan smøre på. Men du kan hjælpe med at holde huden blød, sund og elastisk og dermed mindske problemet visuelt. Prøv eventuelt behandlingen Detoxifying Salt Scrub, hvor du bliver masseret med en af Arndals egne scrubs af mineralholdig salt og blødgørende olie, der peeler og blødgør din hud. Saltet arbejder med affaldsstofferne, og olien gennemfugter.

Behandlingen koster 850 kr. Læs mere på Arndalspa.dk.

EKSPERTENS RÅD
„Undgå overvægt ved at holde igen med alkohol, hvidt brød og sukker. Drik masser af vand, spis masser af grønne, grove grøntsager og sunde umættede fedtsyrer fra nødder og fisk, så cellerne har mulighed for at fornyes og gøre deres arbejde. Det drejer sig om at forbedre hudens elasticitet så meget som muligt. Du bør samtidig dyrke daglig motion og sørge for at få din nattesøvn – det er mens du sover, at cellerne i bindevævet (og resten) af kroppen, regenereres bedst. Er du i søvnunderskud, øges mængden af stresshormoner i blodet, som blandt andet medfører, at kroppen „holder på fedtet“. Det kan derfor være svært at slippe af med appelsinhuden, hvis man over længere tid ikke får sovet nok,“ råder Lotte Arndal, hvis du vil gøre noget ekstra ved celluliten.


Læs også: Er din krop bikiniklar?

GØR-DET-SELV

Tørbørst huden – børst let, men bestemt hele kroppen i strøg i retning mod hjertet før hvert bad, og smør kroppen ind med olie med de samme bevægelser bagefter. Det sætter gang i lymfesystemet, der dræner toxiner (affaldsstoffer) og ophobet væske ud af huden. Og olien sørger selvfølgelig også for fugt, fugt, fugt.

Hamphandske, Matas, 30 kr.

Super Oil, 200 ml, Balance Me, 250 kr.

KICKSTART SÆSONEN

Skift din almindelige bodylotion eller olie ud med en opstrammende version. Cremen alene får ikke dine buler til at forsvinde, men den hjælper huden på vej til en glattere, strammere udgave. Husk at du i virkeligheden skal sætte ind med kost, motion og massage.

 

Triple Action Cellulite Lotion, 150 ml, Green People, 289 kr.

Læs også: Få en sundere krop på en måned