Nyhedsvært Karen-Helene Hjort tabte 30 kilo efter sin graviditet
SPONSORERET indhold

Sådan tabte nyhedsvært Karen-Helene Hjort 30 kilo

Se hvilke tre gode råd, som Karen-Helene Hjort brugte til at tabe sig.

Af:: Jo Brand Foto: Henrik Ohsten
15. jan. 2014 | Sundhed | ALT for damerne

Lad være med at tro, at mad kan trøste
Hav den holdning, at det ikke er synd for dig, at du skal spise sundt for at tabe dig. Det er godt! Hvis du har ondt af dig selv, opstår trangen til at trøste dig selv med mad, men du kan ikke trøste dig selv med mad – effekten ender jo med at være den stik modsatte.

Tænk mad på nye måder
Sæt dig ind i andre måder at lave mad på. For mig har en ting som thaimad f.eks. altid være forbundet med ris, men du kan sagtens lave lækker thaimad og så erstatte risene med blomkålsris, hvilket vil sige revet blomkål svitset i hvidløg og chili. På samme måde kan du også skifte pastaen ud med squashstrimler. Den slags små tilpasninger gør maden sundere på en nem måde. Tjek eventuelt bloggen Madbanditten.dk – her har jeg selv hentet masser af inspiration.

Gør det nemt for dig selv
Det er svært at være sund, hvis du står om eftermiddagen og er ved at gå sukkerkold, og det eneste, der er inden for rækkevidde, er en 7-Eleven. Derfor sørger jeg altid for at have et sundt alternativ i tasken i form af f.eks. gulerødder, mandler eller en proteinbar med kun 100 kalorier.

Du kan læse mere om Karen-Helene Hjorts sundhed i denne uges ALT for damerne nr. 03/2014.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du vej i sundhedsjunglen