Se hvad du får i din goodiebag til Dans dig glad 2019
Foto: PR Se hvad din goodiebag indeholder her.

Se hvad du får i din goodiebag til Dans dig glad 2019

OBS: Eventet er udsolgt Du kan godt glæde dig til at få pulsen op med Silas Holst og Jan Svensson til dette års Dans dig glad. Derudover får du også denne skønne goodiebag med dig hjem.

Den 3. november afholder ALT for damerne endnu en gang Dans Dig Glad, og Silas Holst og Jan Svensson står igen klar med nogle skønne dansetrin, som alle kan danse med til.

Udover tre times danseglæde, kan du også se frem til at få fingrene i den lækre goodiebag (værdi 750 kr.) sammen med din tilmelding .

Alt dette får du i din goodiebag:

mascara.jpg

HIGH IMPACT MASCARA fra Clinique

Skruer helt op for volumen og længden på hver eneste vippe. Den rene og dybe farve øger bare effekten.Vipperne får øjeblikkelig volumen og længde. Meget velegnet til sarte øjne. Testet af øjenlæger.clinique-take-off.jpg

TAKE THE DAY OFF fra Clinique

Dobbeltvirkende makeupfjerner, som hurtigt fjerner genstridig øjen- og læbemakeup. Perfekt selv til vandfast mascara. Irriterer eller sviger ikke. Oftalmologisk testet. 

Garnier-bio.jpg

Garnier Bio

Lavandin Anti-Age Day Care, (vejl. udsalgspris 109 kr.). Denne revitaliserende økologiske dagcreme kan benyttes alene, eller mikset med et par dråber Lavandin Facial Oil. Påfør cremen på ren hud, og massér den ind i ansigtet med cirkulære bevægelser.

urtekram-cream.jpg

Urtekram

Urtekram Green Matcha Hand Cream er en vegansk, økologisk certificeret håndcreme. Den indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelige og er beriget med japansk Green Matcha og mikroalge anti-pollution ekstrakt, der hjælper med at holde huden i balance og beskytter imod luftforurening. Derudover indeholder denne rige og intense håndcreme også hexapeptide og hyaluronsyre, der virker regenererende og tilfører en masse fugt til tørre hænder. Emballagen er desuden lavet af 50 % plantebaseret plastik, som stammer fra sukkerrørsaffald fra fødevareindustrien.

marabou.jpg

Marabou Premium

Marabou Premium er med i årets goodiebag med én af deres skønne varianter. Marabou Premium er fantastisk i kager, som en lille nydelse til en kop kaffe, eller efter Dans Dig Glad. Vi håber, I vil nyde den.

bulgurmix.jpg

Earth Control

Earth Control gør en verden til forskel for dig og dine måltider på travle dage, hvor du gerne vil have smagsoplevelser på spisebordet, som kan nydes med god samvittighed og tilberedes i et snuptag. 100% veganske. Du får én af de fire varianter i din goodiebag.

variant-green-tropical.jpg

Pickwick

Pickwick Joy of Tea kommer altid med et lille twist. Glæd dig til i din goodiebag at få én af de fire lækre varianter: Green tropical (indeholder grøn te med ananas, kokosnød og ingefær), Spicy Chai (chai med rooibos, kanel, kardemomme, anis og kryddernellike), Green Jasmin (indeholder jasminte med pære og morgenfrueblomst) eller Ginger spice (med ingefær, citrongræs, jernurt, citron og anis).

Plaisir.jpg

Plaisir by Matas

Plaisir Exfoliating Bodyscrub 30 ml. Plaisir Exfoliating Body Scrub er en rig, cremet scrub til alle hudtyper, der fjerner hudens døde hudceller.Formlen indeholder E-vitamin (tocopherol), der er en antioxidant, der beskytter huden effektivt. Glycerin tilfører fugt til huden, så du undgår udtørring.

Plaisir Firming Bodylotion 20 ml. Plaisir Firming Body Lotion til alle hudtyper er specielt til dig, som har brug for en opstrammende bodylotion, der samtidig fugter og beskytter din hud. Formlen indeholder kreatin, der forbedrer hudens elasticitet, virker opstrammende, regenererende og styrker bindevævet. Tilføjelsen af E-vitamin acetate, som er en antioxidant, beskytter effektivt huden mens glycerin tilfører rigeligt fugt til huden gennem hele dagen.

weleda-skin-food.jpg

Weledas Skin Food (10 ml)

Den originale Skin Food er en næringsrig og fed allround creme til tør, ru hud på ansigt, albuer, hænder og fødder. Cremen indeholder ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue, kamille og bivoks. Den øger hudens fugtniveau, fasthed, glathed og celleregeneration betydeligt. Cremen er dermatologisk testet, uden syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer fra mineralolier.

Perozin.jpg

Perozin

Et aktivt liv kan også give lidt skavanker. Brug Perozin® som smertelindring ved tennisalbue, golfalbue og alle de andre sportsskader- og ømheder. Kommer der slidgigt senere i livet, vil Perozin® også være en god støtte til din behandling. Brug det som smertelindring, så meget du har lyst.
Du får 2 samples af 10 ml i din goodiebag.

sleep-mask.jpg

James Read Sleep Mask Tan Face, 7 ml (sample)

Plejende selvbruner gel til ansigtet beriget med forskønnende hudplejeingredienser, som giver en diskret, gylden farve natten over, så du kan vågne op med en frisk, smuk glød. Formlen er let, farveløs og beskytter både tøj og sengetøj.

Clean.jpg

CLEAN Simply Clean, 1,5 ml VOC (sample)

Simply Clean er inspireret af den friske duft af morgenbrise, indhyllet i varmen fra bløde bomuldslagner, der tørrer i solen. I samspil skaber den friske morgenbrise og bomuldens bløde, velkendte hygge en essens, der er ren og simpel.Noter af Bergamotte, varm Kardemomme og Lavendel skaber et lag af let friskhed, der smelter sammen med Mimoseblade og Fresh Laundry Akkord, som giver ekstra klarhed. Efterfølgende indhylles duften i blød komfort med noter af Hinoki-træ, Hvid Moskus og en buket af Heliotrop.

alt-for-damerne.jpg

ALT for damerne

Glæd dig til at få det nyeste ALT for damerne i din goodiebag. ALT for damerne er Danmarks største blad til kvinder, hvor vi ugentligt bringer stærke interviews og artikler, der giver dig fornyet perspektiv på din verden.

fitliving.jpg

FIT Living

Danmarks største sundhedsmagasin - FIT LIVING fokuserer på realistisk sundhed med konkrete tips og tricks til en travl hverdag. Bliv inspireret på alle områder indenfor mad, fitness og skønhed.
Vælg mellem FIT Living nummer 8 eller 9 (august/september) på selve dagen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dans