sex styrker immunforsvar

sex styrker immunforsvar

Sex styrker dit immunforsvar + 4 andre sunde tips

Lagengymnastikken kan åbenbart holde influenzaen væk, og du kan sove dig til flad mave... Læs mere her.

Sex styrker dit immunforsvar
Regelmæssig sex er godt for immunsystemet ifølge undersøgelse fra Wilkes University. Her viste det sig, at par, der dyrker sex en til to gange om ugen, producerer 30 % mere immunoglobulin A, der er vigtig, når kroppen skal bekæmpe sygdomme.

Hvad har søvn med flad mave at gøre?
Kender du også den der mavedelle, som ligegyldigt hvad du gør af anstrengelser, ikke vil gå væk? Det kan være kortisol, der spiller dig et puds, for kortisol lagrer nemlig fedt lige omkring leveren. Løsningen? Faste søvnrytmer, undgå at spise sukker, faste træningsrutiner og ro.
Kilde: Christiane Schaumburg-Müller & Anne Bech, Dit sunde liv, People’sPress

Vidste du, at…
Sesamolie har en afgiftende effekt på væske og affaldsstoffer i kroppen? Prøv f.eks. at smøre varm sesamolie på kroppen i stedet for en bodylotion to gange om ugen for at afgifte kroppen.

Vin er godt, hvis du hopper i træningsskoene
Flere studier har tidligere vist, at et glas rødvin i ny og næ kan gavne sundheden. Men nu viser et nyt studie, at vin faktisk beskytter mod hjerte-kar-sygdomme, men kun hos personer, som træner. Det skriver forskning.no. Forskerne fandt ud af, at kombinationen af et moderat vinindtag og regelmæssig motion øgede det gode kolesterol og reducerede det farlige kolesterol.
Kilde: videnskab.dk

3 gode grunde til at træne om morgenen
1. Du fyrer op for fedtforbrændingen Morgentræning sætter skub i dit stofskifte, hvilket betyder, at du har lettere ved at forbrænde det, du spiser resten af dagen.
2. Du bliver bedre til at fokusere Om morgenen er der ikke meget, som vil forstyrre dig i din træning, da der ikke tikker mange mails, sms’er eller opkald ind.
3. Du kickstarter dagen Suset af endorfiner efter en træning vil øge din energi og dit humør. Og du vil endda være mindre tilbøjelig til at falde i fastfoodfælden, fordi når du har det godt med dig selv, vil du hellere tanke kroppen op med sund mad end usund.
Kilde: Self.com

SE OGSÅ: 4 hemmeligheder, du skal kende om sex

SE OGSÅ: 10 myter om sukker

SE OGSÅ: Kan du spise dig til nul sygedage?

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund livsstil