ALT for damernes kvindeløb
SPONSORERET indhold

Tilmeldingen er åben til Danmarks hyggeligste Kvindeløb 2024

Tilmeldingen til ALT for damernes kvindeløb er åbnet, og nu har du mulighed for at sikre din billet til en særlig Early Bird-pris. Vi glæder os utrolig meget til at løbe eller gå med jer landet rundt til sommer. Her kan du læse om, hvad du kan glæde dig til, og se hvilken by du skal deltage i.

Af:: Redaktionen Foto: Peter Nørby
30. nov. 2023 | Sundhed | ALT for damerne

Hvis du gerne vil være en del af en hyggelig sommerdag i selskab med andre motionsglade kvinder, så gå ind og tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb 2024. Lige nu kan du deltage i Kvindeløbet til early bird-pris, hvor du for KUN 249 kr. (+gebyr) kan sikre din billet inklusive vores skønne goodiebag og årets løbe-t-shirt.

Vær opmærksom på, at prisen stiger løbende, så det er med at sikre sin billet tidligt.

Det bliver en dag fyldt med hygge, motion, fællesskab og søstersind, når vi tager rundt i Danmark for at løbe eller gå med jer. Kvindeløbet er for alle – og du kan derfor vælge mellem at løbe eller gå vores naturskønne ruter på henholdsvis 5 km eller 10 km. Så tag din veninde, mor, kollega eller blot dig selv under armen og køb din billet nu.

Læs mere om løbet her

 

Det kan du glæde dig til

Kvindeløbet handler om mere end bare at løbe eller gå – og vi sørger derfor for god stemning og masse af underholdning på pladsen.

Vi har fyldt løbspladsen med vores sponsorer, hvis boder vil byde på spændende konkurrencer og en masse viden om deres produkter. Du kan også kigge forbi Lagkagehuset, der står klar med lækre forfriskninger på dagen, eller hvor du kan afhente din forudbestilte mad. Derudover byder dagen på skøn opvarmning, præmier til de heldige og fantastisk stemning.

Køber du 'hele pakken' får du, udover dit startnummer til løbet, også vores skønne goodiebag og årets lækre løbe-t-shirt med i prisen. Begge dele afhentes på løbspladsen.

Vi ser frem til at møde dig – eller byde dig velkommen tilbage – når vi besøger din by!

Tilmeld dig løbet her

 
 
 

Anbefalet til dig