Sund fra top til tå: 3 nye foredrag

Sund fra top til tå: 3 nye foredrag

Vi har fundet tre foredrag, der kickstarter dit 2017 med masser af ny viden om din sundhed.

ANDERS NEDERGAARD: Om kunsten ikke at spise - periodisk faste i teori og praksis

Med et nyt år følger også en del nytårsfortsætter, der handler om at komme i form og om at tabe sig. Men mange, der går all in på restriktioner og kalorieregnskab, falder alt for hurtigt fra. Hvad hvis du nu i stedet måtte spise hvad du ville 6 dage om ugen?

Med udgangspunkt i sin bog "1-dagskuren - i morgen kan du spise hvad du vil" holder Humanbiolog og Pdh i Muskelbiologi Anders Nedergaard foredrag landet rundt om fordelene ved periodisk faste. Tag med og bliv klog på hvordan faste påvirker din krop, træning, muskler og ydeevne, og få gode råd, tips og vejledning til hvordan du rent praktisk griber det an.

Se tider og steder her

HENRIK DUER: Dit sidste vægttab - tab dig en gang for alle!

Vil du gerne have succes med dit vægttab? og har du brug for er motivationsspark bagi? Så er dette foredrag for dig.

Vægttabsekspert Henrik Duer giver dig de allervigtigste kost-, trænings- og motivationstips til et vægttab, der holder.

Henrik Duer er nok bedst kendt som træneren i TV3-programmet "Ekstremt Fed". Han er uddannet cand.scient. idræt og kemi og bestseller-forfatter inden for vægttab

Se tider og steder her

FIT LIVING: Tips og tricks til en sundere og sjovere hverdag

Vil du med til et inspirerende og eksklusivt foredrag med FIT LIVING, Finax og Healthy Skinny Bitch, hvor du får enkle og konkrete tips og tricks til en sundere og sjovere hverdag?

Foredraget tager udgangspunkt i realistisk sundhed i travl hverdag, hvor du har brug for konkrete redskaber til at træffe sunde og slanke valg og ikke mindst inspiration til effektiv træning, der virker, så du kan gå et endnu mere FIT 2017 i møde.

Se tid og sted her