Elsemarie Østergaard
SPONSORERET indhold

"Dette produkt hjælper med at fjerne appelsinhud og væskeophobninger"

Blødgørende silkeproteiner, saltvandsspray, der ­giver hårrødderne et løft, og fire ugentlige ­anti-cellulite-behandlinger er blandt 34-årige ­Elsemarie Østergaards skønhedsrutiner. Hun har netop lanceret silkeprotein serien Miqura Care.

Af: Marie Brodersen Foto: Thomas Juul
10. jun. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Silkeblød hud
Hver aften renser og peeler jeg ansigtet med Clean Me Up Puffs og Peel Me Facial Tips fra Miqura Care. Det er en meget simpel, men effektiv rutine, der giver en blød og ensartet hud, der samtidig fugter og minimerer tørhedslinjer takket være de plejende silkeproteiner.

Clean Me Up Puffs, Miqura Care, 149 kr.

2. Skøn serum
Efter rens bruger jeg altid serum, da det giver de bedste resultater. Rebuild Me Intensive Essence er rig på silkeproteiner og føles som et rent fugtbad for huden. Jeg slutter af med en god creme. I øjeblikket bruger jeg en creme-gel fra Mythos, der er baseret på proteinrigt snegleslim.

Rebuild Me Intensive Essence, 35 ml, Miqura Care, 649 kr.

3. Kur mod tør hud
Kroppen peeler jeg med en natursvamp fra The Konjac Sponge, der er god til at fjerne tør hud og forberede huden inden barbering.

Body Sponge,The Konjac Sponge, 129 kr.

4. Bikiniklar
Fire gange ugentligt behandler jeg min krop med en Cellu-cup, der hjælper med at fjerne appelsinhud og væskeophobninger. Først smører jeg huden med massageolie, hvorefter Cellu-cuppen føres gentagne gange over det område, der skal behandles. Det skaber et undertryk, der virker drænende.

Massageolie, 299 kr.

5. Glansfulde læber
Af makeup bruger jeg mineral foundation fra Tromborg, fordi den ligger perfekt og er nem at rense af igen. Til læberne foretrækker jeg lipgloss fra Chanel. De holder længe og fås i nogle flotte farver. Jeg lægger gerne lidt læbepomade fra Mythos på først for at gennemfugte læberne.

Lèvres Scintillantes, Tanami, Chanel, 240 kr.

6. Saltede lokker
Et hårprodukt, der virkelig gør en forskel for mit hår, er saltvandssprayen fra Davines' More Inside-serie. Den giver et perfekt løft, hvis du har langt hår. Jeg sprayer den blot i hovedbunden efter badet og føntørrer.

Sea Salt Spray, 250 ml, Davines, 230 kr.

7. Hverdagsduft
Som hverdagsduft elsker jeg Wild Rose fra Mythos, som er en skøn og blid rosenduft. Skal jeg til fest, bruger jeg Love in White fra Creed. Det er en ren og naturlig duft med lidt ekstra kant. Skulle jeg have en ny duft, skulle det være en fra Tom Ford. Jeg bliver virkelig draget af hans univers.

Wild Rose Eau de Toilette, 50 ml, Mythos, 229 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg har altid dette produkt ved hånden”

LÆS OGSÅ: Rens ud i dine skønhedsrutiner

LÆS OGSÅ: Isabel Christensen: "Jeg bruger dette produkt hver dag"