Fordomme blandt veninder: ”Jeg troede, hun var sådan en smart-i-en-fart skuespiller”
SPONSORERET indhold

Fordomme blandt veninder: ”Jeg troede, hun var sådan en smart-i-en-fart skuespiller”

En høflighedsmiddag blev startskuddet til et venskab, der overraskede både Emilie Lilja og Stephania Potalivo. I det nye afsnit af ”Søstersind – veninder på godt og ondt” fortæller de to nemlig om de fordomme, der fyldte hos dem begge to, før de fandt hinanden i et venskab med en unik ro og en helt speciel besættelse..

Af: Rikke Romme og Freia Dam Foto: Rikke Romme
20. jan. 2020 | Livsstil | ALT.dk

I en lille italiensk fiskerlandsby tilbage i sommeren ’17 holder Emilie Lilja og Stephania Potalivo ferie hver for sig – med deres kærester, som dog tilfældigvis kender hinanden, og som tilfældigvis arrangerer en dobbeltdate. Og selvom det for mange ville lyde hyggeligt, så ser skuespilleren og influenceren ikke synderligt meget frem til denne aften:

”København er jo faktisk en lille by, og vi vidste godt, hvem hinanden var, men vi hilste aldrig rigtigt. Jeg havde nok en idé om, at Emilie var en sej pige, der kendte de rigtige og trænede rigtig meget. Og det kommer jo nok af ens egen usikkerhed, for tænker hun mon nu, at jeg er vildt kikset?

Ordene tilhører Stephania Potalivo, og fordomme er noget, de to taler om i det nye afsnit af podcasten Søstersind – veninder på godt og ondt, for Emilie havde også sine om Stephania.

”Jeg troede, hun var lidt smart-i-en-fart-skuespiller-agtig.”

Uventet kemi og fælles besættelse

Middagen viser sig at overraske dem begge ved både at være hyggelig og sjov, og god kemi opstår mellem de to damer:

”Alt faldt ligesom på plads. Det dér med at præstere eller performe eller prøve at være selvsikker, det faldt bare til jorden”, forklarer Emilie.

”Det var egentlig meningen, at vi bare skulle have spist den middag, men det endte jo faktisk med, at vi var sammen uafbrudt i tre dage”, supplerer Stephania.

Læs også: 30 populære podcasts, du bør unde dine ører

Veninderne begynder hurtigt at ses herhjemme, men indrømmer også, at det er anderledes at få venner i en voksen alder. I podcasten taler de blandt andet om at veninde-date, om at nyde et udramatisk venskab og om ikke føle sig tvunget til at ”catche up”, men i stedet bare mødes og hænge ud. Noget, der ofte sker under den fælles titel ”besatte hundemødre”:

”Vi mødes rigtig tit og går en tur i skoven. Det er den bedste måde at hænge ud på. Det er der, du har de bedste snakke om fuldstændig banale ting og så også komme ind på dybere og sværere ting”, siger Stephania.

Lyt til første afsnit af ”Søstersind – veninder på godt og ondt” lige her.

Anbefalet til dig