Erotisk novelle
SPONSORERET indhold

Læs den erotiske vindernovelle fra skrivekonkurrencen

Hun er på barselsorlov, han kommer træt hjem fra arbejde, og deres sexliv er gået helt i dvale siden datterens fødsel. Men så beslutter hun sig for at give ham en ophidsende overraskelse: "Når du kommer hjem, må du ikke sige ét eneste ord. Du skal bare åbne døren, komme ind og tie stille. Forstået?"

Af: Frederikke Vilhelm Foto: Bulls Press
03. feb. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Før de fik Anna, havde de ikke formået at være i samme rum uden hele tiden at have lyst til at røre ved hinanden. Til sammenkomster havde de tungekysset ved enhver given lejlighed. Hendes trusser havde været nærmest kronisk våde, og de havde sjældent kunnet vente, til de kom hjem med at udforske hinandens kroppe. De havde sex i parker, porte, på toiletter og sågar en formiddag midt på Amager Fælled, mens metroen kørte lige forbi. Tanken om at blive opdaget tændte dem ikke. De kunne bare ikke lade være. Dengang evigt elskovssultne.

Men nu. Snart et halvt år efter Annas fødsel har de end ikke ligget nøgne sammen. Hun har tit frække tanker om ham i løbet af dagen, men når han kommer hjem, bliver hun distraheret. Af en irriterende bemærkning, ufrisk ånde eller forkert berøring. Hun savner ham. Heldigvis kan hun stadig tænde ham blot med et blik. Og hun ved, hun kan få det nøjagtig, som hun vil, hvis hun bare lægger den rette strategi. Så i dag må det være. Da han skal af sted om morgenen, er hun beredt. I stedet for at udveksle deres sædvanlige tørre kys, tager hun fat i hans nakke og kysser ham dybt med tungen. Hun hvisker, mens hun øger taget i hans nakke:

– Når du kommer hjem, må du ikke sige ét eneste ord. Du skal bare åbne døren, komme ind og tie stille. Forstået? Hun ser bestemt på ham og klemmer sin hofte ind mod hans skridt. Hun mærker, at hans pik er stiv igennem arbejdstøjet. Hun lader hånden glide hurtigt hen over bulen, hen til sine egne hofter, hvor hun lirker sine trusser af, fastholder hans blik og putter dem ned i hans bukselomme. Hun smiler til ham, siger: – Schhhh, og skubber ham ud af døren.

Hun ammer Anna, og hun er træt som døden efter endnu en nat med ringe søvn. Men hun har en mission for dagen – én der skal og må lykkes. Kl. 15 kommer han hjem. Må dette være en af de dage, hvor Anna tager sig en lang eftermiddagslur. – You see, I’ve got a husband to fuck, siger hun højt til Anna, som ligger og grynter mod hendes bryst. Hun ler lidt af sig selv. Hun tænder op i brændeovnen og er ikke nærig med brændet. Ingen kolde fødder i dag. Ingen undskyldning for uldent undertøj og sutsko. Da Anna er puttet til formiddagslur, tænder hun for musikken og rydder lynhurtig op i lejligheden. Ikke tid til detaljer. Alt rod ryger ind i skabet, gulvet fejes hurtigt, og opvasken stables, hun vasker ikke op. Stearinlys i stager og så tid til forspil. Hun tager en skål groft salt og olie med ud på badeværelset, hvor hun eksfolierer sig varm over hele kroppen. Hun iagttager sit spejlbillede. Hun har svært ved at genkende sin krop. Brysterne, helt flade og tomme for mælk, hænger blødt og fylder knap en håndfuld, modsat de strittende D-bryster, hun før var udstyret med, og som har erigeret talrige pikke. Men nu ser de anderledes ud. Og det gør ikke noget. De skal ikke kærtegnes af fremmede hænder mere, kun af hendes elskede mand, som synes, hun er smuk. Hun vasker sit hår i håndvasken og putter kur i, mens hun smører sine armhuler, ben, bikinilinje, numsehul og skamlæberne ind i barberskum. Hun spreder benene over et håndspejl på toiletbrættet og barberer sig helt glat. Hun tænker på hans pik og savner den. Drypper ned på spejlet og har lyst til at onanere. Hun kæler lidt ved klitoris, men må hellere lade være. Hun får nemt orgasme af sin egen hånd og vil gemme sig til ham. Efter badet smører hun sig igen i olie og putter lidt parfume på. Hun finder sin mindste g-streng og ifører sig en tynd, kort kjole.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mere ud af "missionæren"

Mens hun pludrer med Anna, tikker en sms ind. Han skriver, at han har duftet til hendes trusser hele dagen og er ved at sprænges i sine bukser. Hun svarer, ”Kom hjem i din hustrus åbne arme og spredte ben. Men husk: Ingen ord.” Anna er heldigvis nem at putte i barnevognen på altanen og sover igen kl. 14.30.

Hun finder et par gule rengøringshandsker frem, sætter håret i en rodet knold og begynder at skure paneler på alle fire. Hun har sat g-strengen i den ene side af skamlæberne, så han har fri udsigt, når han kommer hjem. Det er en dyrisk position, men måske netop derfor tænder det hende afsindigt. Hun vender bagdelen mod hoveddøren og svajer i ryggen, da hun hører nøglen i låsen.

En svag stønnen lyder fra ham, da han får øje på hende. Hun nyder, at han står midt i rummet og ser på hendes lyserøde folder af hemmeligheder. Hun skurer panelerne videre, svajer mere i ryggen og spreder benene til ham. Han dumper ned på alle fire og lader sin bløde tunge slikke i lange strøg over klitoris til numsehul. Som var hendes køn en smeltende softice. Det snurrer i hendes arme, som næsten ikke kan holde hende, og hun har lyst til at blive fyldt ud af ham. Da han hører hendes vejrtrækning blive tungere og hendes lyd højere, rejser han sig op. Hun skurer lidt videre for at fatte sig, men det dundrer i hendes underliv. Hun hører, at han tager tøjet af, og da hun vender sig om, står han midt på gulvet med sin guddommelige kærlighedsstav pegende direkte på hende. Hun kravler hen til ham og griber fat om pikken med sine gummihandsker, og uden at slikke lader hun hele sin mund glide ned over den, som var hendes mund et skød, han trængte ind i. Han tager fat blødt fat om hendes hoved, men da han begynder at bevæge sit underliv i takt med hendes sutten, stopper hun. Hun dirigerer ham hen foran sengen, hvor hun tager sine trusser og sin kjole af, binder kjolen rundt om hans øjne og skubber ham ned at ligge. Hun tager nu fat i hans pik og slikker sporadisk på den, mens hun sætter sig overskrævs over hans ansigt. Han kan nu dufte hendes skød, men ikke se eller nå. Mens hun med hånden leger med hans pik, ser hun ham løfte hovedet og prøve at nå op til hende og smage mere. Hun belønner ham med sporadiske smagsprøver, mens hun slikker på ham. Dirigerer hans tempo ved selv at sutte langsomt, hurtigt, kneppe hans pik med munden eller nusse hans bløde testikler.

LÆS OGSÅ: Guide: Forstå din mand

Hun er ved at komme, selv om hendes kusse er forsømt og mangler at stramme om ham. Hun sætter hans hænder til at holde hans pik i en ret vinkel og bevæger sig mod den. Hun lader sig glide ned over hovedet. Det svider. Hun er ”jomfru” siden Annas fødsel. Hun kærtegner sin klitoris lidt, mens hun bevæger sig langsomt op og ned. Han kører sin hånd op og ned ad sin pik og rammer blidt hendes skamlæber. Hun glæder sig til ham. Hun flytter hans hænder til sine hofter og glider helt ned til roden, det udløser et støn fra ham. Hun støtter sig til knæene og glider op og ned, mens hun iagttager samspillet mellem deres to køn. Det er magi, det her. At de passer sammen. Hun vender sig med front imod ham, hans hænder forlader ikke hendes krop. Hun giver ham kondom på og lader sig glide ned over ham igen. Sætter sig, så han har fri bevægelighed inden i hende. Hun bøjer sig ned over ham og lader brysterne hvile på hans brystkasse og hvisker: – Jeg elsker dig og din fantastiske og fuldkommen perfekte pik. Vil du ikke nok kneppe mig, til jeg kommer? Han svarer ved at tage hårdt fat om hendes baller og bevæge sin pik dybt ind i hende, først langsomt så hurtigere og hurtigere. Hun klemmer om ham, og da hun kan høre, at han er ved at komme, kærtegner hun sin klitoris i samme hurtige tempo og stønner det eneste, hun har i hovedet nu: ”Jeg elsker din pik, jeg elsker din pik, jeg elsker din pik”, og han øger tempoet, jo mere hun elsker hans pik, indtil det kulminerer i et sus igennem deres kroppe, der breder sig fra deres underliv i stråler fra pik og kusse ud til de yderste fingerspidser, ud i tæer, op som en kilden i hovedbunden. Hun falder ned over ham og fjerner bindet fra hans øjne. Han er et stort smil og misser med øjnene. Han dufter af moskus og varme. De ligger varme og røde, og hun mærker pikken og kondomet glide ud af hende. Hun bobler indeni af tilfredsstillelse.

Så hører hun Anna pludre i babyalarmen. Hun flytter sig, så han kan gå ud og sige hej. Han kysser hende på maven inden han går ud. "Tak, Anna", tænker hun og smiler. Mission accomplished.

LÆS OGSÅ: Er han den rette? Få svaret her