Her er fem brudekjole-butikker, du skal kende

Her er fem brudekjole-butikker, du skal kende

Uanset om du er ude i sidste øjeblik for at finde den perfekte brudekjole til dit sensommerbryllup, eller om du bare vil være på forkant med kjolen til næste år, så har én af disse fem brudekjole-butikker med garanti drømmekjolen til dig.

I artiklen herunder finder du et udpluk af de kjoler, du kan købe i butikkerne, samt links til forretningernes hjemmesider, hvor du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere.

Hvad end du er på udkig efter en klassisk, moderne eller romantisk brudekjole til den store dag, finder du det her. 

Årets brudekjole butik i Danmark ligger i Køge

Brudekjoler fra kr. 5.800

I marts 2017 blev Fuhrmanns Brudekjoler kåret som årets brudebutik i Danmark. 
Fuhrmanns Brudekjoler er en niche brudebutik med et håndplukket og bredt udvalg af smukke brudekjoler fra Europas førende brudehuse. Alle kommende brude får en unik og personlig vejledning og der lægges stor vægt på, at give en personlig vejledning igennem hele forløbet.
Har du lyst til, at komme og prøve Fuhrmanns brudekjoler anbefaler vi, at du booker en tid på forhånd.

Kjoler du elsker og mærker indeni.

Cosmobella 2018 - Priser fra kr. 3.000 til 19.000

At blive gift er en helt unik oplevelse, du vil huske resten af dit liv. 
Krøyer`s Brudekjoler er en eksklusiv butik, hvor du kan finde den helt rigtige brudekjole, sammen med dine nærmeste og uden forstyrrelser fra andre brude.

En drøm fra Sweetheart 

Sweetheart - Pris kr 7.899

Denne smukke Sweetheart drøm giver med sin enkelhed fokus på din silhuet.
Kjolen er perfekt til alle temaer, om du drømmer om et uformelt, eksotisk eller det store kirke bryllup. Med denne kjole kan du sætte dit præg, og garnere op med et langt imponerende slør og tilbehør, eller det som passer ind i jeres tema. Denne drøm sælges til 7.899 kr. 
Boutique Nicolai Brudekjoler er flyttet til nye store flotte lokaler på Frederikssundsvej 221 i Brønshøj, hvor vi har fået plads til et ekstra stort udvalg af flotte brudekjoler samt udvidet vores stab af dygtige ekspedienter, der glæder sig til at vejlede og finde drømmekjolen til vore mange kommende brude. Bestil en tid her og kom ind og prøv denne flotte brudekjole samt mange flere. I forbindelsen med flytningen er der blevet plads til et kæmpe udvalg af festkjoler og konfirmationskjoler, så tag mor, søster og brudepigerne med og gør det til en fest at finde drømmekjolen.

Drømmer du om en enkel, smuk og stilren brudekjole uden for meget pynt? 


Brudekjole kollektion fra Love Lou hedder "Clean Simplicity" - Teresa kr. 7.800

Love Lou designer stilrene, klassiske og moderne brudekjoler i lækre matte, tunge og bløde materialer, der smyr sig perfekt og naturligt på kroppen. De er skåret korrekt til hver brud, så hun kan føle sig elegant og afslappet og være naturlig smuk som hun er. Alle brudekjoler kan customizes efter ønske i kjoleatelieret.

Dit eventyr starter her


CAZA BLANCA - Priser op til kr 10.000

​Brudekjoler, som i eventyr, elegante og unikke brudekjoler - uanset hvad du søger hjælperog vejleder vi dig med at finde din drømmekjole.

Vi viser gerne vores smukke og eventyrlige brudekjoler frem i vores 130 kvm. store brudeafdeling. Vi gør os stor umage for at finde frem til den helt rigtige og unikke brudekjole netop til dig. Da ingen brude er ens, har vi derfor oftest kun én af hver kjolemodel (med mulighed for at hjemtage anden størrelse 12 uger før).​

​CAZA BLANCA ligger i Nordvest Jylland centralt i Vilsund i krydset ved Vilsundbroen Thy-Mors. Selvom vi er på "landet" får du større udvalg her end i mange store byer.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup