Her er tjeklisten til din kæreste - ifølge Jennifer Lawrence
SPONSORERET indhold

Her er tjeklisten til din kæreste - ifølge Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence formår at vinde filmpriser, se blændende smuk ud i Diors nye kampagne - og være fuldstændig nede på jorden. Sådan virker det i hvert fald, når hun er gæst i diverse talkshows og iet interview med Vanity Fair i magasinets novemberudgave

Af: Eurowoman
10. okt. 2014 | Livsstil | Eurowoman

Den 24-årige skuespiller har senest været kæreste med den britiske skuespiller Nicholas Hoult, og nu dater hun ifølge flere medier Chris Martin fra Coldplay, som tidligere på året lavede en såkaldt "conscious uncoupling" fra Gwyneth Paltrow. 

1. Reality-fan
Måske er Chris Martin fan af reality-tv? I hvert fald er det første punkt på listen over, hvad Jennifer Lawrence søger i en mand. "Jeg vil bare helst have en, som har samme smag i reality-tv," siger hun nemlig til Vanity Fair.  

2. Tryghed over passion
Jennifer Lawrence foretrækker en mand, som ikke er bange for at prutte, mens hun er til stede frem for "stor, passioneret kærlighed". Den type forhold er nemlig dybere, fordi man virkelig kan være sig selv.

3. En god appetit
Diæter og særlige spiseregler er ikke noget for Jennifer Lawrence. Mad uden gluten og kulhydrater, har hun ikke meget til overs for og journalisten beskriver hende som "anti-vegeaner" og "anti-gluten-fri-forbruger".

4. Humor
Den grånende og skaldede Larry David fra komedieserien 'Curb Your Enthusiasm' er måske ikke prototypen på en smuk mand, men han er manden for Jennifer Lawrence. "Jeg er forelsket i ham, og det har jeg været virkelig længe," fortæller hun. Konklusionen må være at en mand med humor er mere værd end en mand med sixpack.

5. Konfliktsky
Normalt er det negativt at være konfliktsky, men ikke hvis man er kæreste med Jennifer Lawrence. Hun hader at skændes og finder påståelige og diskussionslystne mennesker vildt irriterende.

Læs et uddrag af interviewet på Vanityfair.com, hvor hun også for første gang fortæller om de stjålne nøgenbilleder.

Foto fra Dior-kampagnen med Jennifer Lawrence: