Ibiza
SPONSORERET indhold

3 gode feriebud: Det skal du opleve på smukke Ibiza

Der er mange grunde til, at Ibiza er blandt smykkedesigner Charlotte Lynggaards yndlingsferiedestinationer. En af de største er den fortryllende natur med skønne strande og gode vandreruter. Dertil kommer lækre spisesteder og masser af underholdning for alle, både hvis man rejser med små og store børn.

Af: Rikke Jung Larsen Foto: Getty Images
22. jul. 2019 | Livsstil | ALT for damerne

Mit ferieparadis er Danmark, men gerne kombineret med en sol-garanteret uge, som i år finder sted på Ibiza.

Jeg skal nyde ferien med min mand, mine tre voksne børn og deres kærester.

Charlotte Lynggard

Jeg glæder mig mest til ikke at skulle lægge planer og til at være tæt sammen med min familie. Jeg har en spændende, men travl hverdag, hvor jeg skal forholde mig til rigtigt mange ting. Derfor er det
afgørende for min ferie, at jeg kommer helt ned i gear.

Varenyky
Kjole, Varenyky, 8.135 kr.

Jeg skal pakke en masse, for jeg er ikke så god til at pakke let! Min kuffert vil indeholde nogle lange sommerkjoler og løse skjorter, et udvalg af badetøj, mine Birkenstock-sandaler, sneakers til gåture og så et udvalg af bredskyggede sommerhatte som min australske yndlingshat fra Axel Mano Design.

Smaragdsliberen
”Smaragdsliberen”, Anne-Cathrine Riebnitzsky, Lindhardt og Ringhof, 200 kr.

Jeg skal læse ”Smaragdsliberen” af Anne-Cathrine Riebnitzsky. Selvom jeg er på ferie, bliver jeg således lidt i smykkeverdenen, og jeg vil glæde mig til at læse denne bog.

Charlotte Lynggard

Jeg skal spise så meget lokalt som muligt på bl.a. fiskerestauranter. Vi skal også selv lave mad i huset. Jeg vil glæde mig til at gå på markedet og købe friske råvarer, som vi laver helt enkle, skønne måltider af. Planlægning og tilberedning af dagens middag kan vi sagtens bruge en hel dag på.

Hat Tine K
Hat, Tine K, 420 kr.

Mine bedste feriekøb er ting lavet af stråflet. Dem kan jeg simpelthen ikke modstå, og jeg kommer altid hjem med flere hatte, store tasker og kurve.

ibizA
Charlotte Lynggaard sammen med sin mand, Michel Normann. Foto: Privat.

Mit bedste ferietip er at lave så lidt som muligt. Vær til stede, og nyd tiden med de mennesker, som giver dig energi, glæde og inspiration.

Anbefalet til dig