Isabel Christensen
SPONSORERET indhold

Isabel Christensen: "Jeg bruger dette produkt hver dag"

29-årige Isabel Christensen, indehaver af blow dry-salonen BLOW, prioriterer at få lagt en airbrush-foundation af professionelle, når hun skal til fest. Til hverdag bruger hun mineral foundation, der ­leverer god dækkevne og ser naturlig ud.

Af: Marie Brodersen
10. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Natarbejde
Jeg bruger Kiehl's Midnight Recovery Concentrate hver aften, inden jeg går i seng. Det er en rigtig lækker ansigtsolie, der går ind og plejer min hud natten over. Når jeg vågner om morgenen føles min hud fugtet og lækker.

Midnight Recovery Concentrate, 30 ml, Kiehl's, 295 kr.

2. Kropsolie
Til kroppen bruger jeg Kiehl's Superbly Restorative Argan Dry Oil, som jeg smører på hver dag efter badet. Den dufter helt vildt godt og fedter ikke, fordi det er en tørolie, der hurtigt trænger ind.

Superbly Restorative Argan Dry Oil, 236 ml, Kiehl’s, 275 kr.

3. Airbrushed base
Hvis jeg skal ud, får jeg lagt en airbrushfoun-dation af en af mine dyg-tige makeup artister her i salonen. Når foundation bliver påført med den metode, bliver huden helt ensartet og glat, hvilket giver den flotteste base for din makeup.

4. Mineral ­foundation
Til hverdag bruger jeg Loose Mineral Foundation fra Youngblood. Den er nem at arbejde med og har en vildt god dækkeevne, der samtidig ser meget naturlig ud. Jeg bruger også Youngbloods mascara, som er det eneste øjenmakeup, jeg går med.

Loose Mineral Foundation, Youngblood, 425 kr.

Outrageous Lashes Mineral Lengthening Mascara, Youngblood, 265 kr.

5. Leave-in-pleje
Når jeg har vasket hår, bruger jeg altid Incredible Milk fra Milk Shake. Det er et leave-in- ­produkt med 12 effekter, der plejer håret på alle tænkelige måder. Det er utrolig effektivt og supernemt at bruge.

Incredible Milk, 150 ml, Milk Shake, 169 kr.

6. Unik duft
Min yndlingsduft er Alien af Thierry Mugler. Den dufter helt ­specielt og minder ikke om nogen anden parfume. Jeg har brugt den i rigtig mange år, og den vil altid være min favorit. Jeg bruger også Alien body lotion, hvis jeg skal ud. Der er guld glimmer i, som ser rigtig fint ud på huden om sommeren.

Alien, Eau de Parfum 30 ml, Thierry Mugler, 495 kr.

7. Blow dry
Jeg kan virkelig anbefale en blow dry! Det er bare noget helt andet at få en professionel til at style dit hår. Når det bliver tørret og stylet med rundbørste, får håret et helt andet og meget mere lækkert, glammet look, som jeg elsker.

Rundbørste, Ghd,219 kr.

LÆS OGSÅ: "Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en parfume, som jeg får, når jeg har denne parfume på"

LÆS OGSÅ: Den bedste læbepomade: Den koster næsten ingenting, men er langt bedre end andre

LÆS OGSÅ: "Denne tablet giver mig fyldigere hår"