7 skønne bud: Camilla Ottesen
Foto: Les Kaner Camilla bruger ikke meget makeup, men lipgloss i en neutral nuance fra MAC er fast inventar i hendes taske.

Camilla Ottesen

"Jeg giver dem skylden for, at jeg ikke har flere rynker"

Tv-vært Camilla Ottesen, 41 år, elsker det afrikanske skønhedsmærke African Botanics. Om sommeren sparer hun dog på makeuppen, for "man kan jo aldrig vide, om man skal en tur i vandet".

Minder fra Sydafrika
African Botanics er baseret på den sydafrikanske frugt Marula, og hver gang jeg bruger produkterne, drømmer jeg mig tilbage til, da jeg boede i Sydafrika. Kropsolien er spækket med E-vitamin og antioxidanter – alt det, jeg har brug for i min alder – og så gør den huden silkeblød!

Marula Firming Botanical Body Oil, African Botanics, 675 kr.

Lille mirakel
Bodybalmen fra African Botanics er for mig et lille mirakel. Den heler rifter og tørre pletter, og jeg bruger den også til mine børn.


Marula Intense Skin Repair Body Balm, African Botanics, 525 kr.

Daglig anti-age
Jeg har i mange år været superglad for Tromborgs produkter, fordi de fungerer perfekt til min hud. Mine favoritter er deres anti-age-serum og dagcreme, som jeg bruger hver dag. Dem giver jeg "skylden" for, at jeg ikke har flere rynker, end jeg har!

Anti-aging Wrinkle Cream, Tromborg, 840 kr.

Less is more
Jeg bruger ikke makeup hver dag, og om sommeren bruger jeg endnu mindre, da man jo aldrig kan vide, om man pludselig skal en tur i vandet. Tromborgs cremeblush, der frisker ansigtet op på få sekunder og lipgloss fra MAC, altid i en neutral nuance, er dog to ting, jeg er blevet afhængig af.

Cremesheen Glass, Just Superb, MAC, 180 kr.

Citrusduft
Jo Malones Orange Blossom er den parfume, jeg i øjeblikket bruger, og jeg er vild med den citrus- og orangeduft, den giver. Jeg sprøjter den på tøjet, så jeg dufter godt, og så finder jeg en billig, neutral deodorant i det lokale supermarked til under armene.

Orange Blossom Cologne, 100 ml, Jo Malone hos Shop.nordstrom.com, 663 kr.

Hårlak
Jeg bruger en lille smule hårlak fra Oribe næsten hver dag, til lige at lægge de små fimrehår ned. Den klister ikke, og så dufter den godt. For mig er det vigtigt, at duften er i orden, ellers bruger jeg ikke produktet, uanset hvor godt det er.


Superfine Hair Spray, Oribe, 270 kr.

Min næste skønheds-investering
Mine fødder bliver altid forsømt, og de trænger til at blive ordnet – enten hos en professionel, ellers laver min datter og jeg vores egen lille fodklinik hjemme og giver fødderne en ordentlig omgang!


LÆS OGSÅ: 10 skønhedsbrølere- sådan undgår du dem nemt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Camilla Ottesen