Jeg laver 1200 interviews på ét år!
TIRSDAG:
Morgenerne er ganske særlige – ikke mindst, når vi om sommeren eller ved juletid arbejder i smukke Tivoli.
Arbejde igen og næsten færdig med min – lidt aparte – arbejdsuge. Vi arbejder torsdag til onsdag, så tirsdag er vi næsten færdige og klar til fire fridage og en weekend. Ikke dårligt.
“Vi skal hver igennem ca. otte-ni gæster på en morgen. Min makker Mikkel har regnet det ud til omkring 1200 gæster på et år – per vært.”
Og vi har kun halvdelen af morgenerne. Navne og mennesker suser ind og ud ad dørene. Men det er ikke svært at være til stede. Snarere tværtimod. Vi har en producerassistent, der tæller os ned til interviewet skal slutte, og hvad jeg skal, når det slutter.
Lidt for ofte slår jeg fuldstændigt fra i mit forsøg på at være til stede og lytte til den gæst, jeg nu har overfor mig... hvilket gør, jeg simpelthen ikke hører, hvor langt, der er igen. Ikke så smart, hvis det, der lige blev sagt var "30 sek", for så skal ordet gives videre. Holder jeg ikke tiderne, går det ud over næste gæst, så derfor gør vi alt, vi kan for at holde tiderne og må af og til afbryde gæster.
En stor del af min energi bliver brugt på at holde balancen mellem at være impulsiv og lade sig rive med og så alligevel holde på formen, tiden og levere skarpt, så interviewet ikke får seerne til at gå i seng igen. Men man KAN ikke forberede alt på så travl en morgen.
“...Og ja, vi smager rigtigt på maden, og ja, vi spiser rub og stub, så snart programmet slutter. En tidlig morgen sætter gang i appetitten!”