Jeg skrumper i centimeter
Så blev jeg lige vejet og målt igen! En lidt frygtet begivenhed, da jeg jo ved, at jeg ikke har været den engel, jeg burde være! Og vægten var altså også lidt øv. Plus 700 gram siden sidste vejning – dumme vægt! Nå, men positiv tænkning er vejen frem, og det ser straks langt bedre ud, når jeg kigger på mine centimeter mål! Fra 105 til 99,5 cm om hoften! Fra 86 til 83,5 cm om taljen! Fra 102 til 99,3 cm om brystet! Det er da ikke dårligt…!
“Nu skal vægten bare følge med, og det kommer den også til. Promise!”
Ida er af den opfattelse, at jeg i høj grad skal forsøge at undgå gluten, for at se, om det har indvirkning på både vægt og velbefindende. Jeg må kun spise et stykke groft rugbrød fem gange om ugen. Faktisk så Ida helst, at jeg helt lod gluten være – men de fem stykker rugbrød er et foreløbigt kompromis. Jeg savner noget mere brød, og hvad er så mere fantastisk end at møde op til træning lørdag morgen og få overrakt en nybagt og stadig varm bolle af sin søde træner! En bolle, som ikke indeholder gluten, og som jeg kan spise en af hver dag med god samvittighed, fordi den indeholder en masse fibre og god olie. Opskriften er Idas egen, som jeg har fået, og som jeg nu deler med dig:
2 store caffe latte glas lunkent vand
2 store caffe latte glas Husk (fiberprodukt)
1 stort caffe latte glas Jyttemel (glutenfrit mel) ¼ stort caffe latte glas olie (god koldpresset olie)
1 tsk. salt
2 tsk. glutenfrit bagepulver
3 tsk. kardemomme
Alt røres/æltes hurtigt sammen og formes til ca. 8 boller, der bages til de er lysebrune ved 200 grader.
Og så er det ellers sol og sommer, og der er ingen undskyldning for ikke at komme ud og gå lange ture som ekstra træning.