John ser alt
SPONSORERET indhold

Læser til 'John ser alt': "Forlader min datter sin mand?"

Læserne har skrevet til synske John Braad fra ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Forlader min datter sin mand? Og hvor er min afdøde mors penge?

Af: John Braad Foto: Getty Images
17. mar. 2023 | Livsstil

Kære John

Jeg skrev til dig for fire år siden og spurgte, om min datter ville få sit store ønske opfyldt om at få mand og børn. Du fortalte, at hun ville få en mand, der var god for hende, og at de ville få to børn.

Hun fandt ham et år senere, og de har nu fået et barn. Kæresten kører dog meget sit eget løb med hensyn til job og fritidsinteresser.

Det fylder rigtig meget, og min datter står meget alene med det hele. Vil det ændre sig, eller går de fra hinanden? Det kan jeg fornemme, hun overvejer lige nu.

T.V.

Kære T.V.

Jeg føler, at det er en god mand, din datter har. Men han er også en mand, din datter skal sætte grænser for. Han tror nemlig ikke, det er et problem for hende. Han gør, som han gør, når hun ikke siger fra.

Det er hun begyndt på nu, og han tager det virkelig til sig, da han er bange for at miste hende. For mig at se vil de finde ind til hinanden igen, og han begynder at lave ting om og give plads til hende.

Din datter går lige nu og tænker på, om hun skal dygtiggøre sig mere. Det kommer hun snart i gang med, og det vil give hende det, hun føler, hun mangler i sit liv. Du vil kunne se, at hun bliver mere glad.

Kære John

Du har hjulpet mig før, og nu har jeg brug for din hjælp igen. Min mor døde 20. september 2020. Hun havde altid en del penge til at ligge hjemme. Mine børn og børnebørn fik penge af hende, og hun elskede at dele ud af dem.

Hun havde pengene i en dåse. Vi havde aftalt, at når hun var på ferie, eller hvis hun blev indlagt, skulle jeg tage dåsen med pengene med mig hjem.

Den aften hun døde, ville jeg tage den med hjem, men den var tom. Kan du se, hvor pengene er? Måske har hun givet dem væk?

Barbara

Kære Barbara

Du har altid været meget tæt på din mor. I kunne lide at være sammen. Din mor var som du et meget positivt menneske, der ville alle det godt.

Du har aldrig gået op i, hvem der får penge, bare alle har det godt. Du er meget lidt selvisk.

Pengene i dåsen er lige så stille foræret væk. Hun har givet små beløb ad gangen. Det var din mors ønske.

Anbefalet til dig