Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: “Hvad tænker mænd om kvinder, der har sex på første date?”

Bør jeg være mere tilbageholdende og vente med sex, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
17. feb. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Hvad tænker en mand om følgende: Jeg er single, er midt i 30'erne og er så småt på udkig efter det næste "alvorlige parforhold." Jeg har en profil på en datingside, og jeg går også tit i byen med veninderne. Det vil sige, at jeg jævnligt møder nye mænd. Og hidtil er det også sket, at jeg går i seng med dem den "første aften." Nu leder jeg efter Mr. Right, bør jeg så være mere tilbageholdende og vente med sex?
Hilsen Blondie

Kære Blondie,
Nej! Hvis begge har lyst til sex den første aften, så synes jeg da bare, man skal give den gas. Det hører gudskelov fortiden til, at piger skal være artige og sove med ankellange natkjoler og hænderne over dynen. Og den velkendte læresætning om, at mænd altid har mere lyst til sex end kvinder, tror jeg i øvrigt også er på vej ud sammen med andre stereotype "sandheder" fra de forrige århundreder. Liderlighed er for alle – uanset køn og seksualitet. Skulle du møde en enkelt mand, der gerne vil ­knalde den første aften, men bagefter synes, at du var "for nem" eller noget i den stil, så må han sgu rejse tilbage til 50'erne. Uden dig.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Det er da latterligt at købe en bil til en halv million, er det ikke?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvad taler I om, kære mænd?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Aftalen var “kun sex” - nu har jeg fået følelser for ham”