Michael Robak

Michael Robak om sex på første date

Kære Robak: “Hvad tænker mænd om kvinder, der har sex på første date?”

Bør jeg være mere tilbageholdende og vente med sex, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Kære Robak,
Hvad tænker en mand om følgende: Jeg er single, er midt i 30'erne og er så småt på udkig efter det næste "alvorlige parforhold." Jeg har en profil på en datingside, og jeg går også tit i byen med veninderne. Det vil sige, at jeg jævnligt møder nye mænd. Og hidtil er det også sket, at jeg går i seng med dem den "første aften." Nu leder jeg efter Mr. Right, bør jeg så være mere tilbageholdende og vente med sex?
Hilsen Blondie

Kære Blondie,
Nej! Hvis begge har lyst til sex den første aften, så synes jeg da bare, man skal give den gas. Det hører gudskelov fortiden til, at piger skal være artige og sove med ankellange natkjoler og hænderne over dynen. Og den velkendte læresætning om, at mænd altid har mere lyst til sex end kvinder, tror jeg i øvrigt også er på vej ud sammen med andre stereotype "sandheder" fra de forrige århundreder. Liderlighed er for alle – uanset køn og seksualitet. Skulle du møde en enkelt mand, der gerne vil ­knalde den første aften, men bagefter synes, at du var "for nem" eller noget i den stil, så må han sgu rejse tilbage til 50'erne. Uden dig.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Det er da latterligt at købe en bil til en halv million, er det ikke?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvad taler I om, kære mænd?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Aftalen var “kun sex” - nu har jeg fået følelser for ham”

Skriv til Robak

Har du brug for en mands blik på en udfordring i dit liv, så skriv til brevkassen. Robak giver gode råd om dagligdagens dilemmaer og svarer på store og små spørgsmål om børn, kærlighed, parforhold, arbejdsliv og andet, du går og tumler med.

Skriv til Michael Robak på brevkassen@altfordamerne.dk

Alle breve bliver anonymiseret.

Michael Robak

Michael Robak er 47 år og har en datter på 12 og en søn på 20 år. Han er skilt og har en kæreste. Robak er vært på TV 2-programmet Go'morgen Danmark, forfatter og foredragsholder. Tidligere klummeskribent på ALT for damerne, hvor hans tankevækkende klummer altid blev delt, rost og diskuteret på Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak og Sex