Medie: Lady Gaga og hendes forlovede går fra hinanden

Foto: Getty Her ses den 32-årige sangerinde Lady Gaga med 49-årige Christian Carino tidligere på året.

Medie: Lady Gaga og hendes forlovede går fra hinanden

Rygterne om et brud begyndte allerede at svirre, da sangerinden lod sin forlovelsesring blive hjemme til Grammy-uddelingen tidligere på måneden.

Lady Gaga er ikke længere forlovet med den 49-årige agent Christian Carino.

Det skriver det amerikanske magasin People, der angiveligt har fået nyheden bekræftet fra én af Gagas repræsentanter.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber og Hailey Baldwin åbner op i intimt interview: Cølibat førte til hurtigt bryllup

”Det gik bare ikke. Nogle gange slutter forhold”, siger en anonym kilde til magasinet og tilføjer, at der ikke er nogen ”lang dramatisk historie” bag.

Rygterne om et muligt brud begyndte allerede at svirre til Grammy-uddelingen den 10. februar, da Gaga dukkede op alene uden sin forlovelsesring og i øvrigt ikke nævnte Carino i sin takketale.

Det var der ellers rig mulighed for, eftersom Gaga vandt intet mindre end tre priser, blandt andet prisen for ”Best Pop Duo” for sangen Shallow, der blev produceret i forbindelse med den prisbelønnede hitfilm A Star Is Born, hvor Gaga spiller over for filmens instruktør Bradley Cooper.

Gaga vandt også prisen for Bedste Originale Sang til årets Golden Globes, der løb af stablen tidligere på året, og er tilmed blevet nomineret i kategorien som ”Bedste kvindelige hovedrolle” til årets Oscar-uddeling, der finder sted den 24. februar – altså nu på søndag.

Omtumlet kærlighedsliv

Nyheden om den brudte forlovelse kommer således på et tidspunkt, hvor Gagas karriere næsten ikke kan toppe mere. Og det er ikke første gang, at kærligheden går i stykker, når karrieren stryger afsted.

Bad Romance-sangeren har nemlig haft et omtumlet kærlighedsliv de senere år. Fra 2005 til 2011, mens hun var ved at bryde igennem på musikscenen, datede hun on-off barejeren Luc Carl. I 2009 blev hun kæreste med designeren Matthew "Dada" Williams, og i 2011 mødte hun så Taylor Kinney, som hun blev forlovet med på valentinsdag i 2015. Men allerede i juli 2016 sluttede deres forhold.

I Netflix-dokumentaren Five Foot Two fra 2017 fortalte en ærlig Lady Gaga, at hun kæmper med balancen mellem kærlighed og karriere.

– Jeg har solgt 30 millioner og tabt Matt. Jeg solgte 30 millioner og tabte Luke. Jeg lavede en film og tabte Taylor. Det er som en turnover. Det er tredje gang, jeg har fået mit hjerte knust som dette.

Om Gagas hjerte er blevet ligeså knust denne gang, melder historien intet om.

Men vi håber, at hun hurtigt kommer videre, så hun ikke i det virkelige liv kommer til at synge med på A Star Is Born-hittet ”I’ll Never Love Again”.

Og så er det altså på søndag d. 24. februar, at det vil blive afsløret, om Lady Gaga vinder to Oscar-statuetter for selv samme film i kategorierene "Bedste Skuespillerinde" og "Bedste Sang".

Vi hepper på dig på alle fronter, Gaga!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lady Gaga, Kendte og Hollywood

610x200_woordy_dmjpg.jpg