Lisbet Dahl: ”Jo, jeg snakker med engle, og det har jeg altid gjort”
SPONSORERET indhold

Lisbet Dahl: ”Jo, jeg snakker med engle, og det har jeg altid gjort”

Hun er vokset op med en mor og bedstemor, der var synske – og nogle af de evner er gået videre i arv til Lisbet Dahl. Det fortæller skuespilleren til ugebladet Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Susanne Baden Jensen Foto: Sara Skytte
04. jan. 2021 | Livsstil | Hendes Verden

Er der mere mellem himmel og jorden, end vi lige går og tror?

Ja, det er dér, mener en af landets mest folkekære skuespillere, Lisbet Dahl, som i et stort interview i denne uges Hendes Verden åbent fortæller, at hun selv bærer på særlige evner, der er nedarvet i familien.

”Jo, jeg snakker med engle, og det har jeg altid gjort, men det bliver mere og mere konkret med årene, hvad jeg beder om. Både min mor og min bedstemor var synske, og jeg er det selv til husbehov. Jeg har aldrig gjort det til en levevej, for jeg kan ikke se noget på kommando,” siger Lisbet Dahl til Hendes Verden.

Den 74-årige skuespiller svarer, at englene er ”den vigtigste vejleder” i hendes liv, og at de hjælper hende med konkrete ting – også med stort og småt i hverdagen.

”Jeg har lige været hos slagteren, fordi jeg havde lyst til noget lækkert pålæg. Når jeg kommer der, beder jeg til parkeringsenglene om, at der er en plads til mig,” forklarer hun.

En stærk intuition om fremtiden

Når verden ikke er lukket ned på grund af en pandemi, er Lisbet Dahl stadig i fuld vigør på revyscenen og i roller på tv og film. Senest har hun medvirket i filmen ’Høst’, som efter planen får biografpremiere til efteråret.

Hun forklarer, at de synske evner særligt handler om en stærk intuition, som hun ikke kan kontrollere. 

”Jeg kan godt se lidt ind i fremtiden, men jeg bestemmer ikke selv hvad. Hvis jeg for eksempel sidder sammen med venner og diskuterer et eller andet problem, som én af dem har, kan jeg pludselig se, hvad de skal gøre,” siger den populære skuespiller til ugebladet.

Hun har derfor gjort det til en dyd at lytte til disse fornemmelser, når de rammer hende – for jo oftere, hun har gjort det, desto kraftigere bliver de.

”For mig har intuitionen altid været stærk, og jo mere jeg retter mig efter den, desto stærkere bliver den. Jeg har brugt den til alt: børneopdragelse, indkøb og arbejde. Den sidder altid omme i nakken,” lyder det fra Lisbet Dahl.

Læs hele interviewet med Lisbet Dahl i denne uges Hendes Verden.

Du kan købe Hendes Verden fra mandag 4. januar