Sarah Bro svømmer
SPONSORERET indhold

Sarah Bro mistede troen på kærlighed: ”Jeg følte mig så lille”

Da den tidligere professionelle svømmer Sarah Bro boede i Los Angeles, fandt hun sammen med en amerikansk fyr, der fik hende til at føle sig ”lille som en mus”. I dag er hun opsat på at finde kærligheden til sig selv – og hun ved, at hun med årene er blevet stærkere. Meget stærkere.

Af: Emma Fjalland Lund og Sara Wilkins Foto: Franne Voigt
15. sep. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

At svømme eller ikke at svømme.

Det var det store livsdilemma, Sarah Bro stod i, da hun en dag for alvor kunne mærke, at det ikke længere var lystbetonet for hende at svømme professionelt.  

Svømningen havde ellers været en stor del af livet, siden hun var otte år, så det gjorde ondt i maven og gav hende stor uro at mærke lysten forsvinde.

Mens hun overvejede, hvorvidt hun skulle fortsætte svømningen eller ej, boede hun i Los Angeles og indledte et forhold til en amerikansk fyr – et forhold, som hun i dag kan se, bestemt ikke gjorde noget godt for hende.  

”Jeg har altid været meget glad, åben og haft et stort drive. Det skulle altid være vildere og hurtigere. Jeg ville altid opnå mere. Men sådan var jeg ikke der. Jeg følte mig lille som en mus og var helt stille. Og forholdet var bestemt ikke noget, der fik mig til at føle mig bedre tilpas med mig selv. Overhovedet ikke – og det var overhovedet ikke det, jeg havde brug for i den periode. Men det kunne jeg ikke se der, for den forelskelse, jeg følte, var altoverskyggende. Så at jeg gik og følte mig så lille, både når jeg var til træning og derhjemme, gjorde, at jeg blev meget mere indelukket. Jeg bar simpelthen på så meget bagage, at det bare var nemmere at lukke det hele ind i mig selv,” fortælle Sarah Bro i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

Læs også: Sarah Bro: ”Jeg har været så heldig at møde et menneske, som er alt det, min ekskæreste ikke er”

Vil finde kærligheden til sig selv

Parret gik definitivt fra hinanden i efteråret 2019, cirka et halvt års tid før Sarah Bro valgte at indstille svømmetræningen. Det var et parforhold – og et brud, der sad i hende op til karrierestoppet og stadig fylder:  

”Når man har været igennem det, jeg har, så er det noget, der altid vil ligge i bagagen. Jeg mistede totalt troen på kærlighed, men den skal nok komme tilbage en eller anden dag. Jeg skal bare finde kærligheden til mig selv først,” siger hun. 

Én af de helende ting, hun har gjort for sig selv siden, har været deltagelsen i tv-programmet ”Over Atlanten”, hvor hun i november 2020 sammen med fem andre kendte danskere sejlede over Atlanterhavet.

Det gav hende nemlig god tid til at reflektere over de mange ting, hun har fået med i bagagen de seneste år:

”Det er først rigtigt, da jeg kom hjem fra turen over Atlanten, at jeg kunne mærke, at nogle af alle de ting, jeg gik og bar på, er blevet bearbejdet, både i forhold til svømning, kærlighedsliv og privatliv. Der var mange åbne sår, og på båden havde jeg virkelig tiden til bare at være i dem. Jeg tog ikke afsted med målet om, at jeg skulle ud og hele mig selv – det skete bare helt automatisk. Bare ved at være til og slukke for støjen og alt det, der er udenom vores liv. Vores vigtigste ting var at vågne om morgenen og styre skibet – og det deltes vi om. Efter jeg kom hjem derfra, føler jeg, jeg er landet meget mere i mig selv.”

Du kan læse mere om Sarah Bros tidligere parforhold her – og så kan du læse det store interview med hende i denne uges ALT for damerne, hvor hun fortæller meget mere om sit livs største dilemma.

Anbefalet til dig