Video: Denne danske stjerne er kædet sammen med Zac Efron: Mød hende her

Hvad er den danske svømmestjerne Sarah Bro allermest stolt af? Hvordan ser hendes drømmemand ud? Og hvad er hendes mest skjulte talent? Få svaret i videoen herover.

”Den perfekte mand er social, han er sig selv - og så er han sjov!”

Svaret falder hurtigt, da den danske OL-svømmer og influencer Sarah Bro bliver bedt om at beskrive sin drømmemand med tre ord.

I marts i år blev hun kædet sammen med den amerikanske skuespiller Zac Efron, som de fleste nok bedst kender fra film som ’High School Musical’ og ’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, efter de to er blevet spottet sammen ad flere omgange, herunder til diverse sportsbegivenheder.

Parret har ikke selv kommenteret på sagen, og derfor er det endnu uvist, om de to dater eller blot er venner. Men sikkert er det, at Zac Efron ikke er hendes yndlingsskuespiller. Han hedder i stedet Bradley Cooper og er ifølge OL-svømmeren ”cute”.

Det fortæller Sarah Bro under et 40-spørgsmål-interview med Vitamin Well, som du kan se i videoen øverst i artiklen.

Her afslører den 23-årige OL-svømmer også, at bland-selv-slik, mors mad og ristede krydderboller med smør står absolut øverst på hendes madpyramide. Og så kan du se med, når hun afslører sit skjulte talent.

LÆS OGSÅ: Trine Dyrholm: "Det er ret yndigt, når Instagram kan bruges til at skabe fællesskab"

Nye udfordringer

Sarah Bro blev for alvor landskendt, da hun repræsenterede Danmark under OL i Rio i 2016, men har været en del af den danske svømmeelite, siden hun i 2013 fik sin debut på seniorlandsholdet ved EM i Herning.

Hun er opvokset i Charlottenlund nord for København, men flyttede for nyligt til Los Angeles, USA, hvor hun i øjeblikket er bosat. Her har svømmestjernen skiftet Bellahøj Svømmestadion ud med nye, amerikanske udfordringer – og så er hun blandt andet blevet set på det samme træningshold som Zac Efron.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau: ”Jeg ville selvfølgelig lyve, hvis jeg sagde, at der ikke har været nogen form for konflikter”

I december kunne Sarah Bro desuden fortælle, at hun har indgået et samarbejde med Scoop Models’ afdeling for influencere for at supplere sin indtægt fra svømmekarrieren.

- Man tjener ikke altid de store penge på svømning. Så jeg prøver at finde en levevej gennem det her, har hun udtalt til BT om samarbejdet.

- Jeg har ikke indgået samarbejdet på baggrund af, at jeg skal blive stinkende rig. Men alternativet er, at jeg skulle have et 8 til 16-job, og det hænger bare ikke så godt sammen med en 30 timers arbejdsuge. Hvis vi får lavet gode og relevante samarbejder, kan det give noget frihed på den front, så jeg kan koncentrere mig om min karriere og om mig.

Men hvor ser svømmestjernen sig selv om 10 år? Hvad er hun allermest stolt af? Og hvad er hendes mest pinlige øjeblik nogensinde?

Få svaret i videoen ”40 spørgsmål med Sarah Bro”, som er produceret af Vitamin Well, øverst i artiklen!

Er du bange for hajer?

Har du set videoen ovenfor? Så ved du måske, at Sarah Bros største skræk er at svømme med hajer.

Og noget tyder på, at den danske OL-svømmer er typen, der konfronterer sin frygt head on.

I videoen herunder kan du se med, når Sarah Bro trodser sin skræk og lader sig dumpe ned i tanken med hajer i Den Blå Planet i jagten på et godt billede.

Video: Vitamin Well

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Video og Interview