Oh Land mødte sin mand første gang på en bar på Vesterbro.
SPONSORERET indhold

”Shit, ham bliver jeg bare nødt til at sige hej til”

Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, har på trods af sin bare 28 år allerede været oplevet at udleve sin største drøm og at miste den igen.

Af: Majbritt Lacuhr Foto: Jaclyn Adams
18. sep. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Hun måtte nemlig opgive karrieren som professionel balletdanser på grund af rygproblemer.

Heldigvis opdagede hun musikken og er netop nu aktuel med sit nye album "Wish Bone", der er efterfølgeren til "White Nights".

Siden 2010 har Nanna Øland boet i Brooklyn, New York, med billedkunstner Eske Kath, som hun netop er blevet gift med.

Mødtes på en bar
Det allerførste møde fandt sted for seks år siden en sen aften på Riesen Bar på Vesterbro i København. Baren lå lige under Nannas lejlighed, så derfor havnede hun tit der med sine veninder og kusinen Clara-Sofie, som også er musiker.

– Pludselig kom den her høje, flotte mand ind, iført blå regnfrakke og høj hat. Der var lidt H.C. Andersen over ham, det var, som om han var fra en anden tid, og jeg husker, at jeg tænkte, "det er den flotteste mand, jeg nogensinde har set!". Eske er ikke klassisk smuk overhovedet, der var bare en ekstrem varme omkring ham, og jeg tænkte, "shit, ham bliver jeg bare nødt til at sige hej til".

– Vi endte med at snakke hele natten, indtil vi blev smidt ud. Vi snakkede om dybhavsfisk, og hvor fascinerede vi begge to var af lygtefisken! Og siden inviterede jeg ham i Den Kongelige Ballet, hvor vi begge mødte op i fuldt læderlook. Megasjovt – som om det er dresscoden i Balletten... Jeg husker ikke, hvad vi så. Jeg tror kun, jeg koncentrerede mig om, at jeg sad ved siden ham, siger Nanna Øland, som især sætter pris på, at han er så velovervejet og analyserende et menneske.

LÆS OGSÅ: Se Oh Lands 5 favoritter

Læs hele interviewet med Oh Land i denne uges ALT for damerne nr. 38/2013