Skilsmisse: Du kan godt blive lykkelig igen..

Foto: Rasmus Baaner, Lisbeth Holten Dorte Lytje (tv) og Camilla Mørk guider dig gennem skilsmissen trin for trin i denne uges ALT for damerne (13/10)

Skilsmisse: Du kan godt blive lykkelig igen..

Hvordan håndterer man en skilsmisse lykkeligst muligt? Og findes den ’lykkelige skilsmisse’, eller er det bare noget vi bilder os selv ind, for at dulme den dårlige samvittighed?

I denne uges ALT for damerne kan du møde Camilla Mørk og Dorte Lytje, der har prøvet det selv. Og jo, det kan lade sig gøre – og de kvinder giver dig en trin for trin guide gennem skilsmissen i ALT for damerne (13/10).


“Nøglen til en lykkelig skilsmisse er at fokusere på fællesnævneren, børnene.”
Camillas læresætning

“Det, du sender ud i en skilsmisse, får du tilbage – i sidste ende også fra børnene.”
Dortes læresætning

Tror du på den lykkelige skilsmisse?

Kan man overhovedet bruge ordet i forbindelse med skilsmisse? Kunne du spise sammen med din ex-mand flere gange om ugen og stadig holde jul sammen – eller var det mere, ende slut, da I gik fra hinanden? Fortæl her:

OM DE 2 KVINDER


Camilla Mørk, 39 år, coach med 500 sessioner bag sig, var sammen med sin eks, Christian, i seks år, og de var gift i fem, blev skilt i efteråret 2005. To børn: Alfred, 9 år og Johannes, 8 år. Ligefremcoaching.dk og Lykkeligskilsmisse.dk.

Dorte Lytje, 33 år, coach og NLP-terapeut, var sammen med sin eks, Jan, i ni år. De var gift i de fire, blev skilt i 2008, men gik fra hinanden året før. To børn: Lykke, 5 år og Oscar, 4 år. Dortelytje.com.
Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi

610x200_woordy_knap2.jpeg