Lady Gaga

Foto: Getty Natten til søndag spiller bl.a. Lady Gaga en koncert fra sit hjem for at samle penge ind til at bekæmpe coronavirussen. Her viser hun navnene på showets værter.

Lady Gaga, John Legend, Elton John: Støttekoncert samler penge ind til coronavelgørenhed

Det er et stjernespækket program, der fyres op for, når støttekoncerten for coronavirussen One World: Together at Home sender live natten til søndag.

Lady Gaga, Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder, John Legend, Alanis Morissette …

Plakaten – eller rettere den virtuelle plakat – er spækket med internationale stjerner, når støttekoncerten One World: Together at Home natten til søndag vises live fra stjernernes hjem.

Tv-værterne Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon og Stephen Colbert styrer showets gang, mens hele verden ser med.

Det er Unicef og WHO, som står bag koncerten, og pengene går til FN’s Covid19 Fond, der skal bekæmpe pandemien, der for alvor fik tag i verden i starten af 2020.

Unicefs generalsekretær Karen Hækkerup er glad for, at så mange kendte mennesker viser deres opbakning i en krise, som vil ”definere generationer”.

”Corona vil definere vores generation, både fordi den på tragisk vis vil kræve så mange liv, men også fordi vi i fællesskab kommer med nogle svar, viser sammenhold og hjælper alle dem, der ikke kan komme igennem den her krise alene. Den her koncert, tror jeg, vil blive husket som en stjerne, der lyste i en mørk tid. Jeg er simpelthen så glad for, at de her mennesker stiller op,” siger hun i en pressemeddelelse.

Foruden at indsamle penge til at bekæmpe coronavirussen, skal koncerten også sætte fokus på og hylde hele verdens sundhedspersonale. Det gør kun showet ”ekstra relevant”, lyder det fra Karen Hækkerup, der opfordrer alle til at se med.

”Der er mennesker, der hver dag, også her i Danmark, sætter deres eget liv på spil for at redde andre. Dem skal vi hylde. Jeg sidder i hvert fald limet til skærmen, det er helt sikkert, og jeg håber, mange danskere vil gøre de samme,” siger hun.

One World: Together at Home kan ses live på TV2 og TV2 Play fra klokken 02.00 natten til søndag den 19. april. Men vises også søndag den 19. april om aftenen på begge kanaler.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Corona

610x200_woordy_knap2.jpeg