Ferie med børn
SPONSORERET indhold

Ferie med børn: Paris

Paris er et overflødighedshorn af oplevelser for små, nysgerrige mennesker. Og ja, der er meget mere at se end Eiffeltårnet, Notre Dame og Disneyland!

Af: Nathalie Veil
17. mar. 2014 | Børn | Vores Børn

Praktisk om ferie i Paris

Tidspunkt: Der er dejligt at holde ferie i Paris året rundt. I januar-februar er der kun op til seks-syv grader udenfor, så husk varme sweatre og tykke støvler, hvis I tager af sted nu.

Flyrejse: Air France, SAS og Norwegian har ofte gode tilbud. To voksne og et barn kan komme tur-retur for under 3.000 kroner i vintermånederne uden for ferierne. Det tager to timer at flyve til Paris fra København.

Transport: I Paris kommer du rundt med metro, bus og ikke mindst til fods, for der er noget at se på overalt. I kan også leje bycykler, men trafikken er heftig, så det er ikke så trygt med børn.

Det skal I: Vis børnene metrostationen Abesses i art nouveau-stil. Det er en af de ældste og bedst bevarede. Vil I shoppe, så tag til Rue Lepic, Rue Martyrs eller Place Émelie Goudeau.

Drop bare: Turistfælden ved Place du Tertre.

Spis på: Chartier, 7 Rue du Faubourg-Montmartre, Rose Bakery, 46 Rue des Martyrs, La Famille, 41 Rue des Trois Frères eller Le bistro des Dames, 18 Rue des Dames.

Drik kakao på: Le Progres, 7 Rue des Trois Frères.

Få en cupcake på: Berko, 31 Rue Lepic.

Shop til børn i: Petit Pan, 10 bis Rue Yvonne le Tac.

Tip!
Taxaerne i Paris tager ikke visa, så husk at hæve kontanter.

LÆS OGSÅ: Ferie med børn: Oslo

LÆS OGSÅ: 6 genveje til glade feriebørn