Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Ferie med børn
Paris er en fortryllende by for både små og store. Se vores tips til Paris med børn i galleriet. Foto: Karina Tegnberg og Nathalie Veil

Ferie med børn: Paris

Paris er et overflødighedshorn af oplevelser for små, nysgerrige mennesker. Og ja, der er meget mere at se end Eiffeltårnet, Notre Dame og Disneyland!

Praktisk om ferie i Paris

Tidspunkt: Der er dejligt at holde ferie i Paris året rundt. I januar-februar er der kun op til seks-syv grader udenfor, så husk varme sweatre og tykke støvler, hvis I tager af sted nu.

Flyrejse: Air France, SAS og Norwegian har ofte gode tilbud. To voksne og et barn kan komme tur-retur for under 3.000 kroner i vintermånederne uden for ferierne. Det tager to timer at flyve til Paris fra København.

Transport: I Paris kommer du rundt med metro, bus og ikke mindst til fods, for der er noget at se på overalt. I kan også leje bycykler, men trafikken er heftig, så det er ikke så trygt med børn.

Det skal I: Vis børnene metrostationen Abesses i art nouveau-stil. Det er en af de ældste og bedst bevarede. Vil I shoppe, så tag til Rue Lepic, Rue Martyrs eller Place Émelie Goudeau.

Drop bare: Turistfælden ved Place du Tertre.

Spis på: Chartier, 7 Rue du Faubourg-Montmartre, Rose Bakery, 46 Rue des Martyrs, La Famille, 41 Rue des Trois Frères eller Le bistro des Dames, 18 Rue des Dames.

Drik kakao på: Le Progres, 7 Rue des Trois Frères.

Få en cupcake på: Berko, 31 Rue Lepic.

Shop til børn i: Petit Pan, 10 bis Rue Yvonne le Tac.

Tip!
Taxaerne i Paris tager ikke visa, så husk at hæve kontanter.

LÆS OGSÅ: Ferie med børn: Oslo

LÆS OGSÅ: 6 genveje til glade feriebørn

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Kærlighed og Familieliv