Fredag: Oksekødsgryde
Ingredienser:
250 g oksekød i strimler (inderlår)
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 grøn finthakket chilipeber uden kamre og frø
1 dl oksebouillon
2 spsk. soyasauce
½ spsk. sukker
Revet skal af ½ lime
1 spsk. mild karry
3 tomater i kvarte uden kerner
250 g æggenudler
Annonse
Tilbehør: Brød
Sådan gør du:
Svits det finthakkede hvidløg i en gryde i olie sammen med chilien. Tilsæt oksekødsstrimler og brun dem med.
Spæd op med bouillon og sayasauce.
Smag til med sukker, limeskal og karry.
Lad det sime i 15 min.
Hak tomaterne groft, kom dem i gryden, og kog 5 min.
Kog æggenudlerne i et par min.
Bland nudlerne sammen med kødet i gryden.
Servér med brød.
Tilberedningstid: Ca. 30. min.
Energifordeling:
Protein 21,8 %
Fedt 15,7 %
Annonse
Kulhydrat 62,6 %