Fredag: Oksekødsgryde

Ingredienser:

250 g oksekød i strimler (inderlår)

2 fed finthakket hvidløg

1 spsk. rapsolie

1 grøn finthakket chilipeber uden kamre og frø

1 dl oksebouillon

2 spsk. soyasauce

½ spsk. sukker

Revet skal af ½ lime

1 spsk. mild karry

3 tomater i kvarte uden kerner

250 g æggenudler

Tilbehør: Brød

Sådan gør du:

Svits det finthakkede hvidløg i en gryde i olie sammen med chilien. Tilsæt oksekødsstrimler og brun dem med.

Spæd op med bouillon og sayasauce.

Smag til med sukker, limeskal og karry.

Lad det sime i 15 min.

Hak tomaterne groft, kom dem i gryden, og kog 5 min.

Kog æggenudlerne i et par min.

Bland nudlerne sammen med kødet i gryden.

Servér med brød.

Tilberedningstid: Ca. 30. min.

Energifordeling:

Protein 21,8 %

Fedt 15,7 %

Kulhydrat 62,6 %