Linda P barn
Foto: Michael Stub/Her & Nu Linda P skal være mor, skriver hun på sin egen Facebook-profil.

Linda P er gravid: "Ventetiden har været ulidelig"

Det betyder også, at komikeren har valgt at rykke sin efterårsturné, skriver hun på Facebook.

Linda P er gravid.

Det afslører den kendte komiker selv på sin Facebookprofil, hvor hun skriver, at hun nu ”ENDELIG” kan fortælle, hvorfor hun har været nødt til at rykke sin turné, som ellers skulle have fundet sted fra den 24. september frem til februar næste år.

LÆS OGSÅ: Linda P var afhængig af stoffer, druk og damer: "Jeg var ligeglad med at dø"

”SÅ nåede vi 3 måneders ”sikkerhedsgrænsen” og jeg kan ENDELIG fortælle jer hvorfor jeg har været nødt til at rykke min turne´ 🙂 Ventetiden har været ulidelig 😜 Jeg synes ikke det ville være forsvarligt at tage en helt nyfødt med på turne´ rundt i landet - og det har jeg heller ikke lyst til. 
Og da terminen ligger LIGE oveni premieren , ja så måtte vi sgu rykke den....”, skriver Linda P blandt andet i opslaget.

Her afslører hun også, hvilken del af Danmark, som faderen til barnet kommer fra:

”Flere har allerede spurgt hvem faderen er. Og det er en dejlig mand 😃..... - Men han er Bornholmer…... Hvilket betyder at der var en 93,4 procents risiko for, at ungen også ville komme til at tale Bornholmsk. Netop derfor har jeg måtte bruge nogle måneder på at overveje om jeg ville have barnet………. Det blev et ja <3 …”, skriver komikeren videre i opslaget.

I september sidste år kunne Linda P fortælle til BT, at hun havde mødt manden i sit liv – med hjælp fra sin egen mor:

- Det var faktisk min mor, der fandt ham. Hun havde været på ferie på Bornholm, og så kom hun hjem og sagde: Jeg har fundet dit match’. Og hun kender mig jo ret god, fortalte Linda P, der ellers har holdt kortene tæt på kroppen, hvad angår forholdet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid