Månedens forældre-fif
Foto: Eovendo Eovendo

Månedens forældre-fif

Her kommer et lille fint fif til alle os, der elsker at købe alverdens babyting, kvalitetslegetøj, og børnemode på nettet. Har du hørt om net-shopping via danske Eovendo?

Her tjener du penge på din net-shopping

Ja, det er dyrt at have børn, og derfor hopper de fleste af os en tur på nettet, for at spare en lille skilling, når der skal købes ind til de små væsener. Det er dog meget let at lade sig fortrylle af alt det nuttede tøj, det fede legetøj, de sjove bøger og alt muligt andet, – hvilket kan være dyrt i længden. Derfor elsker vi at opdage et sted, hvor vi faktisk kan tjene penge på vores net-shopping. Et lille fint shoppe-fif, vi selvfølgelig vil dele med dig og din pung.

Hos danske Eovendo.com har de nemlig lavet et koncept, hvor du, som medlem, optjener penge og gavekort, hver gang du køber ind i en af de mange tilknyttede netbutikker – og så er det endda helt og aldeles gratis at være medlem.

Jo mere du køber, jo mere tjener du

Tro det eller ej, men hver eneste gang du køber ind, via din Eovendo-profil, modtager du automatisk en kontant bonus for alle dine køb. Du klikker dig blot ind på en af de mange tilknyttede netbutikker, du finder på Eovendo.com.

Køb f.eks. ind hos Eurotoys.dk, Gyldendals Børnebogklub og Ellos Børnemode. Der er hundredvis af netbutikker at finde, så skal du også have lidt til dig selv, finder du f.eks. også Reebok.dk, Stylepit.dk, Thebodyshop.dk og mange flere.

Det virker! Og faktisk er der allerede over 270.000 medlemmer, der optjener penge via sitet, når de køber ind på nettet.

Sådan gør du: Opret en gratis brugerprofil så kan du shoppe rundt via kategorierne ”Mode & Skønhed”, Nemt & Gratis” og ”Bolig & Økonomi”

Kort om Eovendo.com

Eovendo er en gratis medlemsportal, der gennem aftaler med en lang række netbutikker, modtager annoncepenge, som deles med medlemmerne. Du kan også finde rabatkuponer og gratis vareprøver, samt optjene penge ved at besvare spørgeskemaer og meget mere.

Eovendo.com er en del af Lars Larsen Group.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret