Mors dag gave podcast
Foto: Getty Images Skift blomsterne ud med et abonnement på Talk Towns underholdende og lærerige podcasts.

Mors Dag er lig med mig-tid: 5 underholdende podcasts til mor

En times uforstyrret mig-tid. Det er alt, en mor ønsker sig på Mors Dag. Forkæl din mor med et podcastabonnement til Talk Town i Mors Dags gave.

Stærke powerkvinder

På Mors Dag hylder vi alle de stærke og inspirerende kvinder i vores liv. I podcasten ”Sådan slap jeg fri af…” kan du møde hele fem af slagsen, der har måttet overkomme store udfordringer for at nå til, hvor de er i dag. Mød bl.a. Puk Qvortrup, der var højgravid med nummer to, da hendes mand pludselig faldt død om med et hjertestop, sangeren Mathilde Falch, der både har kæmpet med anoreksi, stoffer og selvskade, og politiker Pia Olsen Dyhr, der voksede op med en alkoholiseret, selvmordstruet far, men kæmpede sig fri af sin sociale arv.

Lyt til ”Sådan slap jeg fri af…”

Sindets dybe afkroge

Madpakkesmøring, vasketøj og fuldtidsjob. Tiden er knap, når man er mor, men vi lover, at den her podcast er din kostbare tid værd. I 2019 blev forfatter Knud Romer indlagt på Skovhus Privatpsykiatrisk Hospital med et grænsepsykotisk sammenbrud. I ”Knud Romer på Sikringsanstalten” fortæller han om sit livs største krise, om angsten og paranoiaen. Om at tale med en nattevagt og tro, at det er PET. Og om at lære at acceptere dem vi er med hud og hår. Sammen med sin psykiater dykker han ned i sindets allerdybeste afkroge – i sit eget, men også i nogle af landets farligste kriminelle sindssyges.

Lyt til ”Knud Romer på Sikringsanstalten” 

Veninder for livet

Det er dem, du græder ud hos, når din mand har været en idiot, din baby ikke vil sove, eller din teenager bander dig langt væk. Veninder er guld værd. Men… Hvornår er man egentlig en god veninde? Og ikke mindst hvordan? Flere forskere har udråbt venskabet til at være den nye grundsten i det moderne menneskes til tider kaotiske liv. I podcasten ”Søstersind – veninder på godt og ondt” taler vi med en række kendte kvinder og deres bedste veninder for at blive klogere på de uskrevne veninde-regler. For hvordan holder man egentlig fast i en veninde, og hvorfor er det overhovedet umagen værd?

Lyt til ”Søstersind – veninder på godt og ondt”

Hårrejsende spøgelsesjagt

Lad uhyggen brede sig, når ungerne er puttet. I ”Manden, der drog ud i verden for at blive bange” besøger Anders Lund Madsen hjemsøgte kroer, teatre og slotte i håb om at møde et vaskeægte spøgelse og blive skræmt fra vid og sans. En medrivende godnathistorie for voksne, der elsker et godt gys.

Lyt til ”Manden, der drog ud i verden for at blive bange” 

En tung familiearv

Vi får alle noget med i rygsækken hjemmefra. I Ellemann-Jensen, Krarup, Auken, Møller og Helveg klanerne var det interessen for politik. I denne podcast møder politisk reporter Knud Brix sønnerne og døtrene fra de politiske dynastier, der har en tung familiearv at løfte. Er det overhovedet muligt at vriste sig fri af familienavnets skygge?

Lyt til ”Politiske dynastier” 

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Mor, Mors dag og Gaver til hende