Vores Børn podcast
Foto: Christian Als Hør episoden af 'Vores Børn Podcast', hvor Thomas Blachman taler om børneopdragelse og sin rolle som far.

Podcast med Thomas Blachman: Kom i øjenhøjde med dit barn

Hør episoden med Thomas Blachman i andet afsnit af 'Vores Børn Podcast' i Talk Town.

Børn husker alt – også når de bliver talt ned til og set ned til. Sådan lyder det fra musikeren Thomas Blachman, som vil have os til at komme i øjenhøjde med vores børn. Både i overført betydning og helt konkret. Han har designet en stol, som skal samle familien omkring spisebordet og få børn op i niveau, for vi går glip af noget dyrebart, hvis vi ikke ser hinanden på lige fod. I øjenhøjde – for så kommer magien ifølge Blachman.

I denne podcast kan du høre Blachman tale om børneopdragelse, forventninger og sin egen rolle som far i samtale med chefredaktør Mette Hovmand-Stilling.

Lyt til afsnittet med Thomas Blachman i Talk Town HER

VB_podcast_logo900.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Børneopdragelse og Design