Josefine Høgh og Lasse Sjørslev venter barn

Foto: Anthon Unger Tv-værterne Josefine Høgh og Lasse Sjørslev har dannet par siden 2018. Nu venter de deres første barn sammen.

Tv-vært Josefine Høgh afslører: ”Det er en solid højre fod, der sparker rundt inde i min mave i de her dage”

Dagen efter at Danmark spillede sig videre til semifinalen i EM, afslører DR's sportsvært Josefine Høgh, at hun har god grund til lidt ekstra begejstring denne sommer - hun er nemlig gravid med sit første barn.

31-årig Josefine Høgh styrer EM-løjerne i disse dage, når hun og et hold af fodboldveteraner guider glade, håbefuld fodboldfans igennem EM. Og hvilket EM! Danmark sikrede sig i går, lørdag, en plads i semifinalen - for første gang i 29 år.

Og midt i den nationale eufori kommer endnu en fin sommernyhed: Sportsværten og EM-generalen fra DR's studie i Fælledparken er gravid. Det afslører hun på sin instagram i dag med teksten: 

"Det er en solid højre fod, der sparker rundt inde i min mave i de her dage.. Begejstringen er stor hos både store og små. Sikke et liv 👶🏼♥️🇩🇰"

Og således bliver det storslåede EM nok ikke det eneste, som tv-værten vil huske sommeren 2021 for. Hendes mand - og faren til hendes kommende barn - TV2-værten Lasse Sjørslev fortæller samtidig på sin instagram, at det lille nye familiemedlem kommer til verden til november:

"Der er meget at glæde sig over i dag⚽️🇩🇰 Og vi er ekstra glade. Til november skal vi være forældre👶🏻. Livet er fantastisk ♥️"

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh: Da jeg mødte Lasse, var jeg ikke parat til at få en kæreste

Uventet kærlighed og bonusbørn

Parret blev gift december 2019, men da de mødte hinanden i efteråret 2018 lå det ikke nødvendigvis i kortene, at det skulle være dem:

“Da Lasse og jeg mødte hinanden i efteråret i 2018, var det en periode i mit liv, hvor jeg absolut ikke var parat til at få en kæreste. Jeg havde været i et langt forhold kort forinden, så jeg skulle lige finde mig selv igen i et nyt liv. På familiefronten skete der også mange ting. Min far blev syg med kræft, så det tog rigtig meget af mit overskud i den tid. Jeg havde meget fokus på mig selv og min familie, og jeg følte ikke, at jeg lige dér havde noget at give til andre,” fortæller hun i et interview med Fit Living.

Men kærligheden sejrede for parret og med i købet fik Josefine Høgh to store bonusbørn, Bertram og Liva, som Lasse Sjørslev har fra et tidligere forhold.

“Jeg havde ikke lige set den komme, at jeg skulle være bonusmor. Men det er virkelig en kæmpestor bonus. Jeg har fået to unge, sjove, fantastiske mennesker ind i mit liv, som er så fede at være sammen med. De er jo voksne mennesker, som man kan have gode snakke med. Jeg tror, jeg kan rådgive dem rigtig godt, fordi jeg kan sætte mig meget ind i de ting, de går igennem lige nu i deres ungdom. Jeg vil ikke sidde her og romantisere tingene. Vi kan selvfølgelig også være pisseirriterede på hinanden, for vi er blevet en familie, og det ser jeg egentlig kun som et sundhedstegn. Jeg skal jo heller ikke være deres mor, for børnene har en dejlig mor. Så jeg har mere en rolle som en ekstra voksen og fortrolig i deres liv," siger hun til Fit Living.

Læs hele interviewet med Josefine Høgh, hvor hun også fortæller om sin opvækst, sin egen fodboldkarriere og om at være kvinde i en mandsdomineret sportsverden.

Om Josefine Høgh

  • Tv-vært på DR Sporten
  • Tidligere professionel fodboldspiller hos OB, Fortuna Hjørring og Skovbakken og en del af det danske kvindefodboldlandshold, som hun spil- lede i alt fire kampe for.
  • Siden 2015 har hun arbejdet som blandt andet reporter og vært hos henholdsvis Discovery Networks Danmark, TV 2 Sport og DR.
  • Har desuden en kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet.
  • Datter af tidligere landsholdmålmand Lars Høgh.
  • Gift med TV 2-nyhedsvært Lasse Sjørslev, som hun bor sammen med i København sammen med Lasses to børn, Bertram, 19, og Liva, 15.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid