Sangstjerne sætter eksklusiv millionlejlighed til salg

Foto: Klaus Bo Christensen Her & Nu/Ejendomsmægler Anna Reventlow Caroline Henderson og Martin Gylling har boet i Nyhavn-hjemmet i tre år.

Sangstjerne sætter eksklusiv millionlejlighed til salg

Siden 2017 har sanger Caroline Henderson boet i et af landets mest eksklusive lejlighedsområder midt i hovedstaden, men nu har hun og manden sat deres kunstneriske hjem til salg. Se den smukke bolig her.

I en fredet ejendom fra 1751 finder man den eksklusive bolig, som sanger Caroline Henderson og hendes mand, Martin Gylling, netop har placeret et ”til salg”-skilt i.  

Den 135 kvadratmeter store lejlighed ligger nemlig i et af de dyreste lejlighedsområder i hovedstaden mellem Sankt Annæ Plads og Nyhavn. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Historisk set er området kendt for en kreative atmosfære, og selve ejendommen har gennem årene tiltrukket alt fra forfattere, komponister og kunstnere. Her boede blandt andet komponist J. P. E. Hartmann, som tit fik besøg af sin ven og nabo H.C. Andersen, oplyser ejendomsmægler Anna Reventlow i boligens salgsmateriale.

LÆS OGSÅ: Caroline Henderson: "Min mor og jeg har haft et kærligt, men også kompliceret forhold"

Svensk-amerikanske Caroline Henderson flyttede til Danmark i 1983, og hun er kendt fra gruppen Ray Dee Ohh og soloplader som 'Made in Europe'. Hun har også været med i det populære tv-program Toppen af Poppen og udkom med sit første danske album 'Den Danske Sang' i starten af året.

Henderson og Gylling har valgt at beholde lejlighedens originale detaljer. Den er fx istandsat med snedkerbyggede vægpaneler og en farvepalet, der har arkitektonisk reference til kvarterets historiske bygninger.

Lejligheden ligger – som den eneste på etagen – på 3. sal, og fra stuen er der udsigt over Københavns Havn og de karakteristiske pakhuse.

Ray Dee Ohh-stjernen har boet med sin husbond i deres kunstneriske hjem i tre år. De gav i sin tid lige under 6,5 millioner kroner for ejerlejligheden, som har tre værelser. Den er nu sendt ud på boligmarkedet til en pris på 8,5 millioner kroner.

Caroline henderson lejlighed til salg.jpg

Se flere billeder fra Caroline Hendersons luksuriøse lejlighed her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Boligindretning, Boligkøb og København