Ditte Julie om usikker boligsituation
SPONSORERET indhold

Ditte Julies husmareridt: ”Jeg er virkelig bange for, at jeg ikke kan sidde i det alene”

Ditte Julie Jensen købte sidste år nyt hus og satte gang i en totalrenovering - nu er hun usikker på, om hun kan blive boende.

Af: Nikolaj Vraa Foto: Michael Stub / HER&NU
26. sep. 2022 | Bolig

Selv om Ditte Julie Jensen smilede og så glad ud, da HER&NU mødte hende til premieren på Emma Thompsons nye film, ‘Held og lykke, Leo Grande’, er hun tynget af et alvorligt problem.

‘Bagedyst’-stjernen købte sidste år et hus i Tårnby på Amager til 5,7 millioner og satte gang i en omfattende renovering, men den økonomiske udvikling har gjort, at hun risikerer ikke at have råd til at bo i det.

Læs også: Den store bagedyst 2022: Her er de ti deltagere

”Samtidig med, at det er den vildeste glæde over, at det er ved at være færdigt, betyder det også, at huset skal vurderes. Sagt lidt firkantet, skal det have en vis værdi for, at jeg kan få lov at blive der. Jeg tænker, 'selvfølgelig går det', men der er prisnedgang og rentestigning. Tiden er bare virkelig imod mig. Krig og corona har været mod mig under byggeprocessen, og nu er det andet mod mig,” fortalte Ditte Julie til HER&NU på den røde løber.

”Jeg prøver ikke at leve i frygt. Jeg prøver at tro på, at der er en mening med, at jeg skulle igennem et års lort. Det skulle jeg, fordi der var noget at lære, ikke for at give slip nu. Hver gang, jeg træder ind i huset, føler jeg mig hjemme, så jeg vil kæmpe for det. Men jeg er virkelig bange for, at det ikke får den vurdering, det skal have for, at jeg kan sidde i det alene.”

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig