Internettet jubler: Er dette den mest geniale solstol nogensinde?

Foto: Amazone "Så kan jeg bare ligge helt behageligt her og læse i min bog"

Internettet jubler: Er dette den mest geniale solstol nogensinde?

Sjældent har et design til en liggestol virket mere oplagt, men nu kan den endelig købes.

Du kender måske følelsen?

Solen skinner, og du vil gerne uden for. Måske du vil stege i solen, måske opholde dig køligt i skyggen? Du har taget en liggestol med, og du lægger dig om på maven for at læse en god bog, men… nej, der går ikke længe, før armene kramper.

Så du vender og drejer dig. Og til sidst bliver der ikke læst meget bog, øv!

LÆS OGSÅ: Den bedste hængekøje: 7 fine bud

Den situationen er i hvert fald velkendt for opfinderen af The Ostrich Lounge Chaise, der intet mindre end har knækket koden på denne gotiske knude. Stolen synes nemlig at være løsningEN på en - bevares - virkelig ”first world problem”-agtig problematik, men den har med sit helt enkle design skabt masser af opmærksomhed på internettet. Nemlig:

En fold-ud liggestol med hul oppe ved hovedet og huller til dine arme.

Flere internationale medier, som Insider og magasinet Travel + Leisure, har skrevet om stolen og delt nyheden om den på sociale medier, hvilket har fået tusindvis af brugere til at hylde den for dens (tænker man nu) oplagte design.

Hvad er så præcist det ”geniale” ved denne stol?  

Ved første øjekast ligner det en traditionel fold ud-liggestol. Men dér hvor du lægger baghovedet for at hvile, når du ligger på ryggen, er der en flap, der kan foldes bagover – og et hul dukker op i stolen, som på en massagebænk, og når du vender dig om på maven, kan dit ansigt nu vende nedad.

ostrich-chaise-lounge-liggestol.jpgDet største problem nu er vist, hvis der kommer sand i bogen... (Foto: Amazone)

Bemærk, at hullet i hovedhøjde er omkranset af en blød pude for at give en endnu mere behagelig hvileposition. Og her stopper det ikke, nej. For liggestolen er nemlig så gennemført i sit design, at der OGSÅ er huller i hver side, som du kan stikke dine arme igennem, mens du for eksempel læser i en bog, der ligger på jorden under stolen.

Også plads til bryster!

Kvindelige læsere (og muligvis også visse mandlige med et frontparti af en vis størrelse) vil måske også kunne nikke genkendende til den ubehagelige følelse af at få mast ens barm helt flad, når man ligger på maven.

Men også dét har opfinderen af liggestolen taget højde for i deres særlige dame-udgave af stolen.

Her er der indbygget i "barmhøjde" et stofstykke i mesh, der er elastisk og kan udvide sig, når du ligger på maven og vender brysterne nedad.

Ostrich Chaise Lounge liggestol læse pil.jpgSlut med mast barm, når du ligger på maven. Ge-ni-alt! (Foto: Amazone)

Skal vi tro de mange kommentarer, som nyheden om stolen har affødt blandt brugere på nettet, er dette muligvis den perfekte strandstol, som du kan ligge og læse bøger i hele sommeren. Du kan også tjekke mobilen – eller bare hvile dig. Og mulighederne stopper selvfølgelig ikke dér, som en kvik bruger på Facebook noterer sig:

Liggestol kommetar.jpg

The Ostrich Lounge Chaise sælges blandt andet på Amazone i flere forskellige farver, hvor den i skrivende stund koster i omegnen af 44 dollars, hvilket svarer til cirka 295 kroner. Mens dameversionen, Ostrich Ladies Comfort Lounge, er set til 49 dollar, altså omkring 330 kroner.

Hvis du tænker, at stolen lyder så vild, at du gerne vil se den i aktion, har en venlig amerikansk salgstype været så flink at lave en demonstrationsvideo:

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommer, Møbler, Sociale medier og Solfaktor og solcreme