Heidi og Lasse gav søde gaver til de andre nybyggere
SPONSORERET indhold

'Nybyggerne'-par overraskede alle: Nu forklarer de sød gestus

Heidi og Lasse er ikke i tvivl om, hvad de kan bidrage med på ‘Nybygger’-vejen, og det bliver der sat pris på.

Af: Louise Vilsbøl Foto: Thomas Sinkbæk/TV 2
08. sep. 2022 | Bolig

Optagelserne til ‘Nybyggerne’ fandt sted i maj og juni måned i år, og i denne uges afsnit kunne man se det unge par, Heidi og Lasse, komme med mors dags gaver til de tre øvrige par, som alle er forældre. Den rørende gestus gik ikke ubemærket hen, men i virkeligheden var det ret tilfældigt, fortæller Heidi til HER&NU.

"Vi snakkede om det på mors dag om morgenen, fordi vi selv havde sendt vores søskende i byen for at fikse noget til vores egne mødre. Alle på vejen havde vanvittigt meget mellem ørerne og sindssygt travlt – og så havde alle på vejen jo børn, som de af gode grunde ikke kunne være sammen med", fortæller Heidi og fortsætter:

"Vi var ubetinget de grønneste ‘Nybyggere’, da vi flyttede ind, så at alle på vejen fra dag et var så sindssygt søde til at give os en hjælpende hånd og et godt råd, betød bare helt ufatteligt meget for os. Når vi nu ikke kunne give tilbage med hverken et bragende godt håndværker-råd omkring en maskine eller en fugemasse, så kunne vi i det mindste skabe lidt god stemning med en flaske vin og en lille blomst, som tak. Og så er vi jo, som Lasse så fint siger det, de eneste, der ikke er mødre."

Netop fordi Heidi og Lasse ikke har børn, så er de faktisk også det eneste par på ‘Nybygger’-vejen, som ikke har haft besøg af familien i deres hus. Det er nemlig kun børn, børnebørn eller svigerbørn, der må komme ind i husene under programmet. Så derfor nyder de ekstra meget, at programmet nu har fået premiere, så de endelig kan dele det med familie og venner.

Ugens program var ellers ikke en dans på roser for blåt hus. De rendte nemlig ind i flere udfordringer, som seerne ikke så i programmet. 

Blandt andet betød en pludselig vandskade, at parret fik meget travlt. Det kan du læse meget mere om her.

Følg parrets boligeventyr i ‘Nybyggerne’ på TV 2 og TV 2 PLAY hver onsdag. 

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.