Nybyggerne 2019
SPONSORERET indhold

Vild med Nybyggerne? Mød deltagerne og deres personlige Instagram-profiler

Glæder du til at følge det nye kuld Nybyggerne på TV 2, kan du her blive klogere på årets deltagere. Mød filosoffen, lægen og socialpædagogen lige her.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: TV 2
04. feb. 2019 | Bolig | ALT.dk

Normalt arbejder de med så forskellige ting, som at være filosofstuderende, folkeskolelærer, læge, billedkunstner, designer og socialpædagog.

Men når deltagerne på de fire hold i årets Nybyggerne på TV 2 kaster sig ud i konkurrencen om at være landets bedste ”amatører” til at indrette det fedeste personlige hjem, mødes de alle om én fælles passion: Boligindretning.

Vil du gerne se endnu mere til parrene end blot på tv-skærmen, er der rig lejlighed til at få inspiration til indretning via deltagernes private Instagramprofiler, hvor de deler ud af deres forskellige tilgange til det personlige hjem.

LÆS OGSÅ: Nybyggerne: Vi bygger et barndomshjem til Lily

Mød de fire par fra Nybyggerne 2019 – og lad dig inspirere:

Ida og Mads fra gult hus - Nybyggerne 2019

Gult hus: Ida (25 år) og Mads (26 år)

Det er årets yngste par, Ida og Mads, som har fået æren af at indrette det gule hus. Kæresteparret gennem fem år har begge netop lige lukket skolebøgerne, hvor Ida er blevet som færdiguddannet grafisk designer, mens Mads er blevet færdig på CBS, hvor han læste international business. De elsker at rejse og lader sig inspirere af det. De er begge oprindeligt fra Jylland, men bor i dag i København.

Deres stil: Parret har en stor passion for japansk livsstil og mad, som de gerne vil have bliver genspejlet i deres boligindretning.

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Lourdes og Nicolai fra grønt hus - Nybyggerne 2019

Grønt hus: Lourdes (34 år) og Nicolai (38 år)

Hvordan indretter man et hjem med fire børn fedt? Det kan parret i det grønne hus svare på. Lourdes og Nicolai, har været sammen i 16 år og har sammen fire børn i alderen 4-13 år, derfor bliver deres overordnede fokus i deres hus på, hvordan børnekabalen går op, og at skabe rammerne for et hyggeligt familieliv. Familien bor til daglig i Randers, så de er på den vis på ”hjemmebane” denne sæson. Lourdes er uddannet socialpædagog, og Nicolai er personlig hjælper.

Deres stil: Parret elsker æstetik og funktionalitet og går efter at kombinere en industrielle stil med masser af genbrug.

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Sif og Mathias fra rødt hus - Nybyggerne 2019

Rødt hus: Sif (32 år) og Mathias (32 år)

I det røde hus finder vi lægen Mathias og folkeskolelæreren Sif, der også er selvlært designer. Parret er vilde med at indrette sig lækkert, men de kender også deres svaghed, når de går ind i programmet: De gør nemlig alt på slump, så for dem handler det om at lære at lægge en plan, når rummene i huset skal gøres personlige. Parret bor normalt i København.

Deres stil: Hjemme hos Sif og Mathias er stilen masser af liv, farver og hjemmelavede møbler

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Stine og Kenneth fra blåt hus - Nybyggerne 2019

Blåt hus: Stine (37 år) og Kenneth (39 år)

Det er et københavnerpar med en fælles designer gemt i maven, som indtager det blå hus. Stine er til daglig billedkunstner, mens Kenneth læser filosofi og økonomi. Men sammen har de også et mindre designfirma ved siden af, hvor de kan dyrke deres interesse for især lysindfald, naturmaterialer og kunst.

Deres stil: Der er fuld smæk på stærke farver hos det kreative par, som også går efter at få fornuftige materialer ind i deres hus.

Se deres personlige Instagram-profiler her: