Nybyggerne sæson 8 par

Foto: Thomas Sinkbæk/TV 2 På deres Instagram-profiler deler nogle af deltager også ud af oplevelser om tiden i Nybyggerne.

Er du også klar til Nybyggerne? Mød årets fire kreative par her

Bliv klogere på de nye deltagere i TV 2’s populære DIY-program.

Er du vild med kreativ boligindretning, sjove byggeprojekter og masser af spændende DIY-projekter, så er det med at sidde klar, når en spritny sæson af det populære TV 2-program Nybyggerne ruller over skærmen.

Fra onsdag 31. august kan vi nemlig for 8. gang følge fire nye par, når de forsøger at forvandle nybyggede huse på 127 kvadratmeter til vaskeægte drømmeboliger.

Vært og dommere

Christian Degn er igen vært på programmet, hvor han står klar med opmuntrende ord og hep, mens parrenes indretningsvalg og byggeevner bedømmes af de to velkendte dommere: Indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard.

Nybyggerne 2022 værter - TV 2 (7).jpg

LÆS OGSÅ: 10 ting, du (måske) ikke vidste om Mette Helena Rasmussen

Horsens er årets by

I år ligger de fire Nybyggerne-huse i Horsens, og parrene får 300.000 kroner til at indrette alle inde- og uderum for. Vinderne af ugens afsnit får 20.000 kroner oven i byggebudgettet, men i sidste afsnit er der kun ét par, som kan løbe med den ultimative præmie: Nøglerne til deres eget nybyggede hus.

I Nybyggerne får parrene nemlig blot husets ramme stillet til rådighed, og derefter skal de selv indrette det med alt fra maling og gulve til sofaer og køkken efter deres egen smag og stil. Som det har været tilfældet de andre sæsoner, bliver husene i år igen kaldt hver sin farve.

Mød fire nye Nybyggerne-par i sæson 8 her:

Blåt hus

Nybyggerne Lasse og Heidi - TV 2.jpg

Nybyggernes yngste par i blåt hus er Heidi og Lasse, som sammen også har hunden Henry. De drømmer om at komme tættere på deres familier – og så har det unge par også en drøm om en familieforøgelse. Parret er glade for genbrug og farver.

Gult hus

Nybyggerne Stine og Karsten - TV 2 (5).jpg

Det gule hus indtages af kæresteparret Stine og Karsten, der har mødt hinanden sent i livet og begge har børn fra tidligere.

Nu har de meldt sig til Nybyggerne, fordi de drømmer om at skabe et fælles hjem. Stilmæssigt går de efter masser af kolonihave-hygge, hvor Stine vil udfolde sine kunstneriske evner, når hjemmet skal indrettes.

Rødt husNybyggerne Trine og Mikkel - TV 2 (6).jpg

I det røde hus møder vi parret Trine og Mikkel, der sammen har sønnen Alfred.

Mikkel har tre børn fra tidligere og bliver kaldt ”en rigtig Amagerdreng”, mens Trine gerne vil hjem til Jylland. Med deres deltagelse i Nybyggerne ser de dog nu en mulighed for at lave rykket – og det drømmer de om skal ske i et hus, som de gerne vil indrette i en 'boutique hotel'-stil med masser af hygge.

Grønt hus

Nybyggerne Frederikke og Anders - TV 2 (4).jpg

Frederikke og Anders rykker ind i Nybyggervejens grønne hus. De har sammen tre børn, to hunde og en virksomhed.

De er efterhånden rutinerede håndværkere, da de gennem hele deres forhold har bygget og renoveret, men nu drømmer de om et helt nyt hus til hele familien, hvor der ikke hele tiden skal laves lappeløsninger.

Om Nybyggerne

  • Nybyggerne har været sendt på TV 2 siden 2013, og i år er det ottende sæson.
  • Boligstylist Mette Helena Rasmussen og håndværker Ask Abildgaard har været dommere igennem flere af sæsonerne.
  • Værten i 2022 er Christian Degn. Tidligere har Puk Elgård, Peter Ingemann og Emil Torup også haft værtstjansen.
  • I år ligger husene i Horsens, men førhen har de ligget steder, som Sønderborg, Silkeborg, Kolding, Farum, Aalborg, Hedehusene og Randers.
  • I programmet får man blot husets ramme stillet til rådighed, og derefter skal parrene selv indrette det med alt fra maling og vægge til sofa og køkken efter deres egen smag og stil.
  • Blandt vinderne kan blandt andet nævnes Lise & Michael og Ida & Mads og senest Caroline & Reece.
  • Læs mere om Nybyggerne her.

'Nybyggerne 2022' får sæsonpremiere på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag 31. august.

Nybyggerne deltagere 2022 - TV 2 (2).jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Boligindretning, Boligkøb og Nybyggerne

610x200_woordy_knap2.jpeg