Skal du sælge din københavnerbolig? Guide til dygtige ejendomsmæglere
Denne artikel er sponsoreret af: Danbolig Frederiksberg, Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, Fokusmæglerne & Kvadratbolig.

Skal du sælge din københavnerbolig? Guide til dygtige ejendomsmæglere

Går du med tankerne om at sælge din bolig? Godt nok er det københavnske boligmarked populært, men det er vigtigt, at salgsprocessen går så glidende som muligt.

Vælg den rette ejendomsmægler, og gør din salgsproces legende let.

Og selvom dit salg selvfølgelig afhænger af selve boligen og lokationen, så handler det også om at finde en kompetent ejendomsmægler, der sikrer dig det bedste salg. Lad dig derfor guide af nedenstående liste, hvor du bliver præsenteret for nogle af Københavns dygtige ejendomsmæglere.

danbolig Frederiksberg v. la Cour & Sørensen– passion for den Frederiksbergske bydeldanboligfrdb_l1040933.jpg

Hos danbolig Frederiksberg kan der ikke sås tvivl om ejendomsmæglernes kærlighed til bydelens historier og dens ikoniske bygninger. Det er netop den passion, oprigtige interesse og lokale indsigt, der giver gode resultater. Den gennemsnitlige salgstid ligger på bare 26 dage, og på Boligsiden.dk* får Danbolig Frederiksberg 10 ud af 10 stjerner. Så går du med tanker om at sælge din Frederiksbergbolig, er de helt sikkert det rette valg.

Gør derfor dig selv den tjeneste, og kom forbi butikken på Godthåbsvej 17, hvor du kan høre meget mere om, hvordan de kan hjælpe dig med dit boligsalg.

Kilde: dato. 24-09-2020 - Boligsiden.dk – Find mægler – Frederiksberg – Ejerlejligheder.

Følg dem på Facebook og Instagram

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE – personlige købs-, salgs- og udlejningsmægleregunde.jpg

Den familiedrevne virksomhed, Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, baserer sig på to generationers erfaring med både køb, salg og udlejning. Ejendomsmæglernes kompetencer bygger på lokalkendskab, netværk, engagement, effektivitet, troværdighed, nærvær og tilgængelighed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDEs forskellige afdelinger i København og Næstved/Karrebæksminde har åbent alle ugens 7 dage hele året rundt, hvor du altid kan få hjælp til alt fra vurdering til køb, salg, udledning og generel rådgivning i tilknytning til enhver boligtype. Du er med andre ord i gode hænder hos Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE.

Følg dem både på Facebook og Instagram

Fokusmæglerne – altid med fokus på digfokus_img_3079.jpg

Hos Fokusmæglerne ved de, hvor personlig en bolighandel er. En bolig er centrum for dit liv, og derfor er det alfa omega, at dine behov blive imødekommet. Alene af den grund gør de sig umage for, at du får en god oplevelse. Det handler om tillid, og hos Fokusmæglerne er du og din bolig altid i fokus fra første til sidste håndtryk.

Som 100% uafhængig ejendomsmægler har Fokusmæglerne mulighed for at gøre en forskel. De donerer derfor fast 5% af omsætningen til en god sag - Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse eller Verdens Naturfonden. Du, som kunde, vælger hvilken, og sammen har I fokus på socialt ansvar.

Kontakt Fokusmæglerne og få en skræddersyet løsning, som passer til dig.

Kvadratbolig – sælger boliger med hjertetkvadrat_kimborch_6.jpg

Et boligsalg rummer ikke blot rationelle beslutninger, men også følelsesmæssige valg. For dig, der skal sælge din bolig, er det derfor vigtigt, at du i forbindelse med et salg gør plads til potentielle nye ejers følelser. Derfor arbejder Kvadratboligs stylister sammen med flyttefolk, der hjælper dig med at påbegynde flytning, allerede når du sætter din bolig til salg. Sammen med en fotograf inviterer Kvadratbolig desuden den nye ejers drømme og følelser ind i din nuværende bolig – og i deres kommende.

Vi ønsker alle at blive genkendt og særligt i følelserne af ’at være kommet hjem’ – derfor er det vigtigt at sælge en bolig med med hjertet.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligkøb