Skru op for julestemningen i dit hjem

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Brink Nordic, Trine Würtz Design, HC Andersen Home, MyStone, Klarborg, Brøndsholm, AIRies, Confetti Lab & Georg Jensen Damask

Skru op for julestemningen i dit hjem

En smuk tilføjelse til din personlige samling af julepynt eller den perfekte værtindegave til en, du har kær? Her får du masser af inspiration til pynt, dekorationer og fine detaljer, der gør årets hyggeligste måned lige lidt hyggeligere!

Julepynt- og dekorationer kommer i næsten lige så mange forskellige stilarter, farver og udtryk, som der findes boliger i det danske land. Men én ting går igen i det hele: Det er med til at skabe den helt særlige, nærmest eventyrlige stemning i hjemmet, som kun kan opstå i den søde juletid. Trænger din juleoppyntning til lidt fornyelse? Så se med her, hvor vi viser en række fine bud.

Et hjerte af guldAiries_bysommer.jpg

Et af årets smukkeste julehjerter kommer fra det danske brand AIRies. Det fås i farverne guld og sølv og leveres i en eksklusiv gaveæske med enten ét stort hjerte (10x11 cm) eller fire små.

I AIRies fine julekollektion finder du, udover julehjertet, flere flotte modeller i nordisk design, der taler ind i en klassisk jul. Alle produkter kommer i to størrelser. Gå på opdagelse på www.airies.dk, hvor du også kan se forhandlerliste og finde den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af.

Årets julefarve skaber en særlig stemningGeorgJensen_614x450px-(1).jpg

Den mørkegrønne farve København er design- og tekstilvirksomheden Georg Jensen Damasks bud på årets helt store julefarve. København er en klassisk nuance, som er inspireret af hovedstadens gamle porte og bænke, som har været en del af gadebilledet i mere end 100 år. I kombination med klassiske tekstiler skaber farven ægte julestemning og indbyder til masser af hygge i december måned.

Georg Jensen Damasks næsten ikoniske damaskvævede juledug, som i mange familier er blevet en fast del af julens traditioner, lanceres i år i den nye farve – sammen med bl.a. hørservietter, viskestykker og ikke mindst smukke og klassiske juletræstæpper.

Glaspynt der vækker minder

brink-nordic-614x450px.jpg

Pynt op efter alle kunstens regler, og mærk den magiske julestemning med smukke glasornamenter fra brandet BRINK NORDIC®, som har specialiseret sig i at designe og producere glaspynt af høj kvalitet.

Designeren Helge Brink er inspireret af både sin bedstemors antikke julepynt og de nordiske traditioner. Hvert stykke glaspynt er mundblæst og fint hånddekoreret med et tyndt lag sølv på indersiden. En nænsom, håndværksmæssige proces der gør, at hvert stykke glaspynt er helt unikt.

Alle ornamenter fra BRINK NORDIC® er designet i Danmark og produceret i Europa. Besøg webshoppen eller den 300 m2 store julekuglebutik i Ringsted. Du kan se åbningstider på www.brinknordic.com.

Skab en eventyrlig julbrondesholm-romantisk-jul-614x450px-afd.jpg

Ægte jul ligger dybt i danskernes hjerter. Men hvad er ægte jul egentlig? Tendenserne kobler nemlig traditioner med fornyelse og skaber den personlige og moderne jul.

Vær derfor ikke bange for at tænke ud af boksen med dine dekorationer! Brøndsholms udvalg af julepynt indeholder alt fra farverige julekugler, grankogler, kunstige juletræer og granranker til julestjerner, diverse julefigurer - og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din juledekoration skal designes.

Se mere på www.brondsholm.dk

35 år med nisserklarborg_julemanden_bette_sonja_35_jubi_614x450px.jpg

I anledning af Etly Klarborgs 35-års jubilæum i 2021 har designeren tilføjet to nye ikoner til sit fantastiske nisseunivers, som har vakt glæde og skabt liv i danske hjem gennem tre årtier.

Den ene af de to nye ikoner er Etly Klarborgs egen fortolkning af en gammel kending og julens måske nok vigtigste karakter - selvfølgelig julemanden - mens det andet afspejler en person, som har haft en stor plads i designerens hjerte og været inspirationskilden til hendes livsværk. Nissen Bette Sonja er nemlig Etly Klarborgs egen mor skildret som nissepige.

Nostalgisk julepynt og lækkert julebageudstyrMystone_4121_lille.jpg

Familietraditioner, duften af nybagte pebernødder og juletræet med sin pynt. Så er det altså bare jul! Inden julen står for døren, skal der laves kalenderlys, adventskrans og juledekorationer på smukke fade og bakker, og hos Mystone kan du finde de fineste af slagsen til dine hyggelige og kreative sysler.

Herefter er tiden inde til at pynte op i hjemmet med alt fra julelys, julekugler, juleophæng, nisser og stjerner – og når det så er tid til at bage julesmåkagerne, kan du lægge vejen forbi Mystone’s webshop Kforkage, der byder på alt, du skal bruge af bageudstyr og tilbehør.

Eventyrlig hygge til dit hjemNordahl_hcandersenhome_614x450.jpg

H.C. Andersen Home laver den fineste julepynt til dit hjem, som både hygger og fortæller historier.

Årets eventyr er Tommelise, og billedet her viser fire smukke motiver fra fortællingen. Motiverne leveres samlet i en æske med røde bånd - lige til at hænge på juletræet eller på en lille kvist i dit vindue. Du kan også finde eventyret illustreret på hjerter, kræmmerhuse og lysholdere til dit juletræ – se dem her lige her!

H.C. Andersen menes at have klippet det allerførste julehjerte, og det klassiske julehjerte er i dag en fast bestanddel af kollektionen. Hjertet fås i mange størrelser, og alle produkterne er lavet i guldbelagt messing.

Personlig jule ornament til dit julehjemconfettilab_614.jpg

Hos Confetti Lab har de skabt den fineste personlige pynt til dit julehjem. Med Confettilabs unikke og moderne sløjfe ornamenter, vil du bringe personlighed og hygge til et hvert flot pyntet julehjem. 

I den søde sløjfekugle får du sammen med dit navn, små detaljerede snefnug og en sløjfe på toppen.

Designet fås i flere farver så det passer ind i præcis dit julehjem.

Juleornamenter i nordisk elegance

Nu-falder-julesneen-hvid_KAfton.jpg

Julestemningen lægger sig som en blød dyne over hjemmet med juletræet som kronen på værket - pyntet og klar til fest.

Byd naturen og nordisk elegance velkommen på årets træ med smukke juleornamenter i fin, lys egefinér fra Würtz Design. Ornamenterne falder naturligt ind med juletræet og lyser op mod det stærke, grønne gran.

Julepynten fra Würtz Design er dansk designet og dansk produceret og fås som både ophæng, stående pynt og eventyrlige guirlander.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julepynt, Julehåndarbejde og Boligindretning