Søstrene Grene hudpleje og smykker

Foto: Søstrene Grene / presse Mandag den 3. maj udvider Søstrene Grene deres webshop med over 150 produkter - blandt andet smykker fra AndCopenhagen.

Smykker, neglelak og cremer: Søstrene Grene udvider webshop

Nu kan du blandt andet købe hudplejeprodukter og forgyldte smykker fra eksterne brands i Søstrene Grenes webshop.

Hudpleje-produkter fra Ecooking, veganske neglelakker fra nailmatic og forgyldte smykker fra AndCopenhagen.

Det er nogle af de produkter, du fremover kan købe i Søstrene Grenes onlineunivers, som nu udvider deres sortiment med bl.a. smykker og nye hudplejeprodukter.

”Vi har hos Søstrene Grene arbejdet med vores egne produktkategorier i årevis, og vi er erfarne, når det gælder kategorier som boliginteriør, hobbyartikler og gave- og festartikler. Vi har de seneste år også introduceret hudplejeserier til både børn og voksne, hvor vi ser en god synergi med de nye samarbejder. Men kigger vi på eksempelvis smykker, er det ikke produkter, vi har i vores eksisterende sortiment, men hvor vi ser en god harmoni mellem deres værdier og vores brand. Derfor ser vi disse samarbejder som en meget stærk udvidelse af det udvalg, vi kan tilbyde vores kunder online,” siger Mikkel Grene, administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene, i en pressemeddelelse.

Læs også: Lene Beiers boligdrøm er gået i opfyldelse: ”Jeg kan kun anbefale det”

Det er følgende syv brands, du fremover vil kunne købe på Søstrene Grenes webshop – dog ikke i de fysiske butikker: AndCopenhagen, LULU Copenhagen, Ecooking, Weleda, nailmatic, nailmatic KIDS og Lille Kanin.

Produkterne kan købes online fra den 3. maj. kl. 12.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Smykker

610x200_woordy_knap2.jpeg