v
Krebsen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Krebsens år.

Årshoroskop 2022 for Krebsen

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Krebsen: 22. juni – 23. juli

Du møder mere velvilje og støtte fra andre, og du er god til at netværke og skabe nye spændende forbindelser, der hjælper dig til at nå dine mål. Tag nogle chancer og sæt dig nogle ambitiøse mål, slipper du kontrollen lidt, åbner der sig helt nye døre.

- Arbejde og økonomi -

Især i anden halvdel af året vil du få mulighed for at få et nyt job eller ændre på dine nuværende arbejdsopgaver. Du kan sætte ambitiøse mål og nå dem, du har nemlig energien og viljen til det. Når
det kommer til samarbejde, går du gerne foran og er en inspiration for andre. Din økonomi er generelt god.

- Familie og bolig -

Du vil have mere lyst til at opleve og rejse i år. Er det ikke lige muligt, så find på andre spændende ting, du kan være sammen med familien om. Du holder af at være aktiv, og har mange gode ideer, og det skaber sammenhold. Du er god til at skabe hygge i boligen, men begynd helst kun mindre projekter.

- Kærlighed og parforhold -

Det er vigtigt for dig, at din partner er villig til at prøve nye ting og inspirerer dig. Du kan forvente et godt og stabilt år, men der skal stadig ske noget ind i mellem. Sørg for, at I har en god kommunikation. Er du ikke i et forhold, vil der være masser af muligheder for at lave om på dette.

- Årets bedste råd -

Lær en masse nyt og kreativt

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg