Krebsen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Krebsen

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Krebsen: 22. juni – 22. juli

Fra april måned vil du være i stand til at foretage de ændringer, du ønsker. Du kan vælge at gå i en helt ny retning, måske tage en inspirerende uddannelse, og det vil du få god succes med. Du har brug for at føle dig både inspireret og engageret.

- Arbejde og økonomi -

Især i starten af året er det en god ide, hvis du gør status. Du har forholdsvis let ved at opnå dine mål, især efter april måned, så revurder dem og skruen op for dine ambitioner. Dine udgifter ser ud til at øges, så du må spare mere op, så du har til en eventuel uventet regning eller to.

- Familie og bolig -

Du kan købe eller sælge bolig, hvis det er dit ønske, men du må finde din tålmodige side frem. Grundighed er en nødvendighed, hvis tingene skal falde på plads. Glem ikke familien, når du lægger planer, det vil skabe gniderier og irritation. Du må finde kompromiser, hvor alle er glade for målet.

- Kærlighed og parforhold -

Du og din partner har sikkert gået igennem nogle år, der ikke har været lette. Nu har I muligheden for at tale om jeres værdier og finde forståelsen og intimiteten igen. Det er de små ting i hverdagen, der gør den store forskel. Du kan forelske dig, hvis du er single, og det bliver hurtigt seriøst.

- Årets bedste råd -

Sæt tempoet ned og nyd hverdagen.

Anbefalet til dig