Krebsen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Krebsens år.

Årshoroskop 2020 for Krebsen

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Krebsen: 22. juni – 23. juli

Det er vigtigt, at du igennem året finder tid til dig selv, det kan nemlig knibe, da du får virkelig travlt. Der er stor fokus på andre mennesker frem for egne behov, og du vil opleve, at du kommer til at hjælpe mange. Det bliver et noget turbulent år.

– Arbejde og økonomi –

Der er et stærkt og positivt fokus på din karriere, især i anden halvdel af året. Du er god til at arbejde sammen med andre, og du kan udvide dit netværk betydeligt. Hold dig ikke tilbage, hvis du ønsker helt at skifte retning, men forvent, at du skal arbejde for tingene. Økonomien er fin.

– Familie og bolig –

Du kommer til at kede dig, hvis der ikke sker noget, du vil nemlig være mere social og udadvendt end ellers, og du nyder at opleve nye ting. Involvér familien, det skaber gode bånd, når I kan være nysgerrige sammen. Du vil være glad og tilfreds med mindre boligændringer, der skal ikke ske det store.

– Kærlighed og parforhold –

Der er mulighed for både et seriøst forhold og mange flirts for dig, der er single. Hvis du selv ønsker det, går tingene hurtigt, og du kan også blive gift. Hvis du allerede er i et parforhold, så er det stærkt og stabilt. Det kræver dog, at I begge er villige til at skabe fornyelse og ændre på uhensigtsmæssige mønstre.

– Årets bedste råd –

Forbered dig på forandringer.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn