Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Krebsen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Krebsens år.

Årshoroskop 2018 Krebs

Årshoroskop 2018 for Krebsen

Se, hvad 2018 har i vente for Krebsen - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen: 22. juni – 23. juli

Din tid er kommet
I begyndelsen af 2018 vil du gå ind i en periode med forandringer på karrierefronten. Store muligheder viser sig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer og til venner helt generelt.

Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være de næste i to eller tre år. Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år, hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste. Nye følelsesmæssige og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli.

Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler, at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.

2018 bliver et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er en storartet lejlighed til at tage chancer og tjene på opfindelser; augustformørkelsen afspejler en tid med tunge økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for, at du har reserver til at klare det uventede.