Krebsen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Krebsens år.

Årshoroskop 2019 for Krebsen

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Krebsen: 22. juni – 23. juli

Selvom du får en prøvende start på året, skal du ikke give op. Som tiden går, bliver tingene lettere, og du får mere overskud. Når du mærker, du bliver træt eller stresset, så slap af, og tag ansvar for dig selv. Du bliver nødt til at være lidt egoistisk.

– Arbejde og økonomi –

Hvor du tidligere har oplevet mange forandringer, kan du nu glæde dig til en stabil og stille periode. Gør status og få ryddet op i projekter, der skal afsluttes, og som sikkert har givet dig dårlig samvittighed. Du vil ikke have den store lyst til et jobskifte i år. Spar op til uforudsete regninger.

– Familie og bolig –

Din bolig er altid vigtig for dig, da det er her, du finder ro og energi. Måske har du forsømt den lidt, så det vil gøre dig godt med lidt kreativ forandring. Det er vigtigt, at tingene fungerer i det daglige, men du må slække lidt på kravene, så familien ikke føler, at du er efter dem hele tiden.

– Kærlighed og parforhold –

Du ønsker ikke at stå med hele ansvaret for dit parforhold. Du må bede din partner om at være seriøs, for til tider er det lige før, du har lyst til at give op. Der skal ske nogle ændringer, hvis du ikke er
tilfreds. Er du single, så ønsker du kun at lukke op, når du finder en, der er seriøs og til at stole på, du er ikke til pjat.

– Årets bedste råd –

Vær ikke for selvkritisk.