Krebsen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Krebsen

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Krebsen: 22. juni – 22. juli

Der er ingen tvivl om, at du starter året med at have fokus på venner og grupper. Du er meget social, og du nyder, at der sker noget omkring dig. Senere bliver der brug for tid til eftertanke og dybe refleksioner, og du vil trække dig lidt fra andre.

- Arbejde og økonomi -

Et stabilt år venter, når det gælder din økonomi. Du vil ikke have tendens til at bruge mere, end du har, langt hellere vil du spare op, da det giver dig tryghed. Alt tyder på, at du vil være glad for og tilfreds på dit arbejde og med din karriere. Er det ikke tilfældet, så tøv ikke med at skifte job.

- Familie og bolig -

Det bliver ikke i år, du foretager store renoveringer i din bolig eller flytter, medmindre det er noget, du virkelig ønsker. Du føler dig tryg, hvor du er, og familien trives. Der sker ikke ændringer, der skaber bekymring, men har du børn, er det muligt, at en flyver fra reden for at stå på egne ben

- Kærlighed og parforhold -

En dejlig ro vil indfinde sig i dit parforhold. I får en dybere forståelse af hinanden og jeres individuelle behov. Er du i et forhold, der ikke er godt, kan det dog få en ende. Hvis du ønsker dig en partner, så vær modig. Selvom det er skræmmende at åbne op, så får du så meget tilbage, når du tør.

- Årets bedste råd -

Lyt til og imødekom dine egne behov.

 

Anbefalet til dig