Krebsen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Krebsens år.

Årshoroskop 2021 for Krebsen

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Krebsen: 22. juni – 23. juli

Selvom du har det bedst, når der ikke sker for mange forandringer på én gang, vil du nyde, hvad året bringer. Du kommer til at se på dine værdier, på hvad der er vigtigt for dig. Tag imod de muligheder og chancer, der bliver dig givet. Du vil være tryg.

– Arbejde og økonomi –

Du vil sikkert ikke have ambitioner eller ønsker om et arbejdsmæssigt skift. Til gengæld er det vigtigt for dig, at der sker en udvikling, hvor du lærer nye ting og år andre opgaver. Året er særlig godt for efter- eller meruddannelse, så undersøg mulighederne. Der er ikke de store økonomiske ændringer.

– Familie og bolig –

Det er vigtigt for dig, at din bolig fungerer godt, og at det er et trygt sted at være for hele familien. Sammen kan I kaste jer ud i mindre projekter, men der kommer ikke de store forandringer. Familien trives, for du er altid god til at skabe de rette rammer om hyggelige stunder og begivenheder.

– Kærlighed og parforhold –

Er du single, så prøv netdating, også selvom det måske virker skræmmende. Tænk på det som et spændende møde med en god snak og se, hvad der sker. Er du i et forhold, må der gerne ske lidt. Find fælles projekter, som interesserer jeg begge, eller en ny hobby. Din partner skal oppe sig og være impulsiv.

– Årets bedste råd –

Vær kærlig og god ved dig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn